Geluidsreducerende plinten

Geluidsreducerende plinten zijn een onmisbare afwerking van uw geluid reducerende vloer. Een vloer dat geluid dempt en wegneemt is heerlijk om te hebben, voor uzelf maar natuurlijk ook voor uw eventuele buren. Als u echter reguliere plinten op deze vloer plaatst, dan zal er een soort ‘lek’ in uw geluiddempende vloer komen. Het contact tussen de vloer en de plinten zorgt dan voor geluidsoverbrenging. Bestel daarom geluidsreducerende plinten bij Online Vloeren Specialist als aanvulling op uw geluid reducerende vloer. Let op: Om het systeem goed te laten werken dient u te kiezen voor plinten op deze pagina in combinatie met een contactgeluid reducerende strip.
Modern
Modern
 5,31  4,25
Per meter
In mijn winkelmandje
20% Korting
Eigentijds
Eigentijds
Contactgeluidreducerende strip

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Materiaal geluidsreducerende plinten

De geluid reducerende plint is gemaakt van MDF. Het is een rechte plint met een luxe en rustige uitstraling. De MDF plinten zijn heel sterk en kunnen goed tegen een stootje dankzij de hoge persing. Het zijn dat ook MDF plinten van hoge kwaliteit, tevens werken de plinten vochtwerend. MDF is een makkelijk te bewerken materiaal. De plinten zijn daardoor eenvoudig te zagen, op maat te maken en te installeren. De plint is voorzien van 2 lagen grondverf en een zijdeglans laklaag in de RAL kleur 9010 (Zuiver Wit). Als u dat wenst, kunt u de plinten zelf aflakken in een kleur naar wens. U kunt de geluidsreducerende plinten in verschillende diktes en hoogtes bij ons bestellen, van 15 mm dikte en 70 mm hoogte tot 18 mm dikte en 120 mm hoogte. Hoge plinten zorgen voor een mooi ruimtelijk effect. Aan de onderzijde van de plinten zit een uitsparing. Hier dient u de strip in te plaatsen voordat u de plinten installeert. De strip zal ervoor zorgen dat de plinten geluid reducerend werken.

Installatie overwegingen

Heeft u een geluid reducerende vloer? Dan raden wij aan om deze af te werken met geluidsreducerende plinten. Het zou anders kunnen gebeuren dat het contact tussen plint en vloer toch voor geluid zorgt. Een geluid reducerende plint werkt dankzij een speciale strip die in de plint aangebracht wordt. U kunt deze strip bestellen in verschillende kleuren, wit, zwart, lichtbruin en donkerbruin. De keuze voor de kleur kunt u het best laten afhangen van de kleur van uw vloer. De strip aan de onderzijde blijft namelijk licht zichtbaar wanneer de plint geplaatst is. De installatie van dit soort plinten is wat complexer dan traditionele plinten. Wilt u de ruimte echt goed geluidsdicht krijgen, dan moeten de plinten goed worden geïnstalleerd. U doet dit door eerst de plinten goed op maat te zagen, eventueel in verstek. Daarna plaatst u de strip onder in de ruimte van de plint. Vervolgens monteert u de plint door middel van High-Tack montagekit. Zorg ervoor dat de strip goed contact maakt met de vloer. Herhaal deze procedure tot alle plinten geplaatst zijn.

Weinig onderhoud nodig voor deze plinten

De MDF vochtwerende plinten kunnen in elke ruimte van uw woning of kantoor geplaatst worden. De plinten zijn zeer duurzaam en daarom geschikt voor ruimtes en omgevingen waar veel drukte is. Er is weinig onderhoud nodig om de plinten schoon en goed te houden. De plinten werken vochtwerend, dus u kunt simpelweg met een dweil langs de plinten gaan om ze schoon te maken. De stabiliteit van het materiaal blijft intact tot 75% luchtvochtigheid.

Bestel de geluidsreducerende plinten bij Onlinevloerenspecialist

Bent u op zoek naar plinten die uw geluiddempende vloer afwerken? Kies dan voor geluid reducerende plinten van Online Vloeren Specialist. Op deze pagina ziet u alle mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen. Zorg ervoor dat u niet alleen de plinten bestelt, maar ook de kunststof strip dat zorgt voor de geluidsreductie. Heeft u vragen over de plinten of over de montage? Neemt u dan contact met ons op.