Hartelijk welkom op de website: OnlineVloerenSpecialist

Zoals de naam al zegt zijn wij dé online specialist in PVC & laminaat vloeren. Naast PVC & laminaat vloeren hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment in ondervloeren, plinten, deurlijsten, profielen en overige randafwerkingsproducten.

Dankzij de ruim 20 jaar opgebouwde kennis en ervaring bieden wij u een uitgebreid assortiment, geselecteerd op de beste kwaliteit en mooiste designs van deze tijd. Naast een breed en diep assortiment vindt u op onze website ook uitgebreid advies, de nieuwste trends, inspiratie en duidelijke montage instructies. Daarnaast kunt u voor persoonlijk advies, tijdens kantooruren, contact opnemen met één van onze erkende adviseurs.
Door rechtstreeks en grootschalig onze producten in te kopen bij de verschillende fabrikanten, zijn wij niet afhankelijk van de tussenliggende groothandel en ontvangt u bij ons altijd de laagste prijs garantie. Mocht u dus na aankoop het exact zelfde product elders in Nederland tegen een lagere prijs zien ontvangt u direct het verschil terug. (max. 6 maanden later en acties uitgesloten) Daarnaast worden alle bestellingen vanaf € 99,- geheel GRATIS en binnen één werkdag verzonden. Naast onze professionele website kunt u ook alle producten fysiek bekijken in onze eigen showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Rollecate 3e in Nieuwleusen.

Waarom kiezen voor dé OnlineVloerenSpecialist.nl?
-          Laagste prijs garantie voor heel Nederland
-          Deskundig advies dankzij ruim 20 jaar kennis & ervaring
-          GRATIS levering voor bestellingen vanaf € 99,-
-          Veilig winkelen dankzij beveiligde SSL-verbinding
-          Alle producten binnen één werkdag verzonden
-          30 dagen bedenktijd dankzij Webshop Keurmerk garantie
-          Hoogwaardige kwaliteit, altijd minimaal 10 tot 25 jaar garantie
-          Veilig betalen met: iDEAL, PayPal, overboeking per bank, PIN of contant in ons afhaalcenter
-          Altijd beste kwaliteit en nieuwste designs


Met vriendelijke groet,

Het team van dé OnlineVloerenSpecialist

Team OVS def.