Plintneuten

Plintneuten zorgen voor een mooie overgang tussen de plint en de deurlijst. Wilt u een mooie overgang creëren en bent u daarom op zoek naar mooie, goede en goedkope plintneuten? Dan bent u bij Online Vloeren Specialist aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor voorraad en maatwerk plintneuten. Wij kunnen deze al binnen een paar dagen bij u thuis bezorgen. Bestel uw plintneut nu snel en eenvoudig in onze webshop!
Voorraad plintneuten

Voorraad plintneuten

(Binnen 2 werkdagen geleverd)

Maatwerk plintneuten

Maatwerk plintneuten

(Vanaf 3 werkdagen geleverd)

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Wat is een plintneut?

Een plintneut is een blok, meestal gemaakt van MDF of kunststof, dat geplaatst wordt tussen de plint en de deurlijst. Hierdoor krijgt het geheel een mooiere overgang. Een plintneut is van formaat groter dan een plint, het is dikker en een stuk hoger. Ook is de plintneut dikker en breder dan de deurlijst. Dit is expres zo gedaan om twee redenen: De overgang wordt benadrukt en daardoor mooier en het wordt gedaan om slijtage tegen te gaan. Waar de deurlijst en plinten samenkomen is een plek waar regelmatig tegenaan gestoten wordt, met voeten, speelgoed of andere materialen. Hierdoor vindt er veel slijtage plaats op deze plekken. Een plintneut is een dikker stuk materiaal, wat de klappen beter opvangt. Bovendien is de plintneut makkelijk te vervangen, zonder dat de gehele deurlijst of plint vervangen hoeft te worden.

Wat zijn de verschillende keuzes?

Wij noemen ons niet voor niets dé Online Vloeren Specialist van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft op het gebied van vloeren, daarbij bieden wij veel keus. Ook op gebied van plintneuten heeft u bij ons veel mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor standaard en maatwerk plintneuten. Deze keus kunt u het best laten afhangen van de plinten en deurlijsten die u heeft? Heeft u gekozen voor standaard plinten? Dan sluit een standaard plintneut daar meestal goed op aan. Heeft u gekozen voor maatwerk plinten, met een afwijkende dikte en/of hoogte? Dan kunt u het beste kiezen voor maatwerk plintneuten. Een standaard plintneut kunt u bij ons in drie verschillende ontwerpen bestellen: modern, retro of traditioneel. Ze zijn allen gemaakt van MDF en werken vochtwerend. Let op: De maten van de verschillende ontwerpen wijken af van elkaar. Dus als u op zoek bent naar een plintneut van een bepaald formaat, let dan goed op welk ontwerp u kiest. Binnen ons aanbod maatwerk plintneuten heeft u de keuze voor een blok of schuine plintneut van MDF. Deze zijn verkrijgbaar in vele formaten.

Plintneuten plaatsen; hoe doe je dat?

Voordat u de plintneuten gaat bestellen en plaatsen is het belangrijk om in acht te nemen dat een kozijn twee kanten aan weerszijden heeft. U heeft dus twee plintneuten voor één zijde van een kozijn nodig. Wilt u het kozijn graag afwerken door middel van plintneuten? Dan kunt u deze het beste als eerste monteren, dus voordat u plinten en deurlijsten plaatst. Zorg er als eerste voor dat de plintneut goed gegrond is voordat u het monteert. Is de plintneut droog? Breng dan enkele dotten High-Tack montagekit aan op de achterkant van de plintneut. Plaats de plintneut daarna stevig tegen de wand en de eerste is geplaatst. Na het monteren van alle plintneuten kunt u de plinten en de deurlijst plaatsen.

Plintneuten kopen bij Online Vloeren Specialist

Wilt u plintneuten kopen? Bestel ze dan bij Online Vloeren Specialist! Wij bieden een groot assortiment met veel mogelijkheden. Wij kunnen uw bestelling al vanaf twee dagen bij u thuis bezorgen. Voor maatwerk plintneuten hebben wij iets langer nodig, we leveren deze vanaf drie dagen. Bij Online Vloeren Specialist bent u op het juiste adres voor producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hanteren zelfs een 100% laagste prijsgarantie! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.