Visgraat PVC

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer sterk: de PVC vloer. Een enorm ruim aanbod aan vloeren maar tegenwoordig zie je in vele huishoudens de visgraat PVC vloer terug. Daar waar de visgraat vloer voorheen alleen mogelijk was als houten vloer zijn er tegenwoordig meerdere opties om je vloer te voorzien van een visgraat design. Mede door het warmtegeleidende materiaal is de PVC vloer een ultieme favoriet.

Visgraat click PVC
Visgraat click PVC
Visgraat lijm PVC
Visgraat lijm PVC

Wij scoren een 9.4

Wij scoren totaal een 9.4 uit 3042 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Visgraat vloer

Onze PVC visgraatvloeren zijn zeer realistisch uitgevoerd. Zo zijn de visgraat PVC vloeren voorzien van een voelbare houtstructuur, waardoor de vloer er niet alleen levensecht uit ziet, maar ook levensecht aanvoelt. Natuurgetrouw zoals een eiken visgraat vloer zou u kunnen zeggen. Wat een PVC visgraat vloer zo aantrekkelijk maakt is dat deze ten opzichte van een eiken visgraat vloer of visgraat laminaat veel voordelen heeft. Zo is een PVC visgraat vloer waterbestendig, ideaal met kinderen, maar zo hoeft u ook niet bang te zijn voor ongelukjes zoals het laten vallen van drinken o.i.d. Dit betekent ook dat de PVC visgraat vloer gebruikt kan worden als vloer in een keuken of zelfs in de badkamer. De PVC vloer is daarnaast krasbestendig door de PU toplaag. Bijkomende voordelen zijn de duurzaamheid van de vloer en de visgraat PVC vloer is geschikt om te combineren met vloerverwarming.

PVC vloer zakelijk kopen

PVC vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik, dus ook voor kantoorpanden. Tegenwoordig is het helemaal hip om een kantoor om te toveren tot een gezellige en knusse werkplek. Niet gek dus dat de visgraat PVC vloer het niet alleen in huishoudens, maar ook in zakelijke ruimtes goed doet! Ook voor een showroom is de vloer zeer geschikt. De visgraat PVC vloer is een ware eyecatcher en is daarnaast gemakkelijk schoon te maken. Op zoek naar een PVC vloer met een ander motief? Kijk dan eens naar onze andere PVC vloeren.

Visgraat lijm of click PVC

Een PVC vloer met visgraat motief geeft een warme maar toch strakke uitstraling in een ruimte. Een PVC visgraat vloer kan verlijmd worden of middels een kliksysteem gelegd worden. Dat laatste kunt u eventueel zelf uit voeren. Indien de PVC vloer gelijmd wordt dient de ondergrond goed egaal te zijn, dit kan betekenen dat de bestaande dekvloer opnieuw geëgaliseerd dient te worden. Zonder ervaring wordt het daarom ook aangeraden om een lijm PVC vloer vakkundig te laten leggen.
Een visgraat click PVC vloer is gemakkelijker om te plaatsen en kan dus ook verplaatst worden. Gaat u ergens tijdelijk verblijven, maar wilt u toch genieten van een prachtige vloer. Kies dan voor een click PVC vloer.