Click PVC

PVC vloeren zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeren. Door de jaren heen is de PVC vloer razend populair geworden. PVC vloeren zijn zeer realistisch waardoor ze vrijwel niet van echt natuurlijke materialen te onderscheiden zijn. Een Click PVC vloer is voorzien van een uniclic verbinding waardoor de planken gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Door het brede scala aan patronen, kleuren en stijlen is er voor ieder wat wils!
Flex Click PVC
Flex Click PVC
Rigid Click PVC
Rigid Click PVC

Wij scoren een 9.4

Wij scoren totaal een 9.4 uit 3045 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Lijm PVC vloer of click PVC vloer

Een PVC vloer is van ijzersterk materiaal gemaakt. In principe kun je het materiaal PVC vergelijken met vinyl, maar dan nog sterker. PVC vloeren kun je verlijmen of ‘clicken’. Dat laatste, een click PVC vloer, is eenvoudig zelf te leggen. Heb je al eens een laminaat vloer gelegd? Dan lukt het vast en zeker ook om een click PVC vloer te leggen. Een click PVC vloer zweeft als het ware over de grond. De ondergrond hoeft hierdoor niet volledig egaal te zijn zoals dat wel moet met een PVC vloer die verlijmd wordt. Het verschil met een lijm PVC vloer is dat je bij een click PVC vloer een ondervloer nodig hebt. Ook voor ondervloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Een click PVC vloer is vrij eenvoudig te demonteren en kunt u dus opnieuw gebruiken indien dit wenselijk is. PVC vloeren zijn enorm duurzame vloeren. Op het moment dat de vloer hergebruikt wordt is dit uiteraard nog duurzamer.

Klik PVC vloeren

PVC vloeren zijn tegenwoordig helemaal in de trek. Niet gek ook gelet op de vele voordelen van dit type vloer. Duurzaam, waterbestendig, krasvast én te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Een PVC vloer voelt al niet koud aan, maar in combinatie met vloerverwarming creëert u een nog aangenamer gevoel!

PVC vloeren hebben veel weg van vinyl echter in de uitstraling is een PVC vloer matter waardoor deze ‘echter’ lijkt. Ook is de ondervloer van een PVC vloer vele malen sterker waardoor de PVC vloer kwalitatief beter is.

Binnen de click PVC vloeren bieden wij twee soorten aan namelijk: de Flex click PVC en de Rigid click PVC. Het grootste verschil tussen deze twee typen vloeren is dat het ene materiaal zeer flexibel is en buigzaam en het andere materiaal harder en stijver is. Zoals de naam het eigenlijk al zegt: flex = flexibel en rigid = stijf.

Het voordeel van een klik PVC vloer is dat deze beschikt over een kliksysteem. Je kunt deze vloer dus als doe-het-zelver, gemakkelijk zelf leggen. De vloer is, doordat hij als-het-ware in elkaar geklikt wordt, verplaatspaar, net zoals dat met laminaatvloeren het geval is. Zoekt u dus een click laminaat vloer voor een tijdelijk verblijf? Dan is de klik PVC vloer een slimme keuze! Verder is er geen lijm of ander gereedschap nodig om de click PVC vloer te leggen. Ook kan de dit type PVC vloer over het algemeen prima gelegd worden op een betonnen of houten ondergrond. Wel dient de ondergrond vlak, schoon en vochtvrij te zijn. Met een ondervloer click PVC worden namelijk alle kleine oneffenheden opgevangen.

Click PVC ondervloer

Een ondervloer kent vele voordelen. Het ligt eraan wat u belangrijk vindt bij het kiezen van een ondervloer. Ondervloeren zijn geschikt om geluid te dempen, warmte vast te houden en door te laten, de vloer te beschermen en een fijn vloeroppervlak te creëren als u op de vloer loopt.
De ondergrond van een lijm PVC vloer dient volledig geëgaliseerd te worden aangezien de vloer hier direct op gelijmd wordt. Met een klik PVC vloer is dit niet nodig waardoor een goede ondervloer noodzakelijk is om kleine beschadigingen op de bestaande vloer op te vangen. Ook verlengt een ondervloer de levensduur van uw klik PVC vloer.