Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Click PVC

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Flex Click PVC 194
  2. Rigid Click PVC 398
Click PVC

Wat zijn de voordelen van pvc vloeren?

Pvc vloeren zijn mooie duurzame vloeren met vele voordelen. Pvc vloeren zijn warm, stil, duurzaam, makkelijk in onderhoud, hygiënisch en realistisch. Ook is er een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, plak pvc, click pvc en pvc tegels.

Wat is klik pvc?

Een click pvc vloer is voorzien van een uniclic verbinding waardoor de vloeren gemakkelijker te leggen zijn dan een plak pvc vloer. Als u ervaring heeft met het leggen van laminaat kunt u het leggen van click pvc daar goed mee vergelijken. U kunt er dan ook voor kiezen om dit zelf te doen maar wij bieden ook een leg service aan om de pvc vloer leggen. Kijk ook eens bij onze plinten wanneer je gaat voor het beste resultaat.

Verschillen tussen click pvc

Moduleo klik pvc heeft een dikte van 4,5mm maar ook 5mm. Bij de overige merken komt 5mm dikte het vaakst voor. Pvc vloeren hebben ook een slijtlaag, deze is 0,30mm, 0,40mm of 0,55mm dikte. Er zijn verschillende merken, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen uit de merken Moduleo pvc, Viva Floors, Fortes Floors, Beautifloor en Floor Xl. De meeste click pvc vloeren zijn gemaakt van volwaardig pvc behalve de Beautifloor deze vloeren zijn dikker met een opbouw van pvc toplaag  HDF tussenlaag en de onderlaag van kurk.

Is een er ondervloer nodig?

Bij een click pvc vloer is het belangrijk dat er een goede ondervloer voor pvc onder ligt, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. In tegenstelling tot een plak pvc vloer is egaliseren niet nodig.  Een bij komend voordeel van een click pvc vloer is dat u de vloer er eventueel uit kan halen en weer opnieuw kan gebruiken.
Klik pvc vloeren kunnen ook gelegd worden in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling  er wordt dan een speciale ondervloer gebruikt.

Een pvc click vloer heeft dezelfde voordelen en eigenschappen als een pvc vloer die vast gelijmd word op de beton vloer ook wel plak pvc vloer genoemd. Een click pvc vloer heeft dus een extra voordeel hij is vrij eenvoudig te leggen. Bovenal zijn de klik pvc vloeren voorzien van een goed prijs kwaliteit verhouding.