Hoeklijnprofiel

Wilt u uw nieuw gelegde vloer mooi afwerken en beschermen? Werk deze dan af met een hoeklijnprofiel. U kunt kiezen voor een hoeklijnprofiel zelfklevend, deze zijn heel eenvoudig te installeren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren decorfolie, zoals een hoeklijnprofiel zwart. U kunt ook kiezen voor profielen die met schroeven vastgezet moeten worden voor optimale bevestiging.
Profielmaat 4mm
Profielmaat 4mm
Profielmaat 10mm
Profielmaat 10mm
Profielmaat 17mm
Profielmaat 17mm
Profielmaat 20mm
Profielmaat 20mm
Profielmaat 24.5-30mm
Profielmaat 24.5-30mm
Duo hoeklijnprofiel 24,5x30mm zelfklevend met decorfolie 200cm
 37,44  29,95
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Hoeklijnprofiel 24,5x10mm zelfklevend met decorfolie 200cm
 24,88  19,90
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3146 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Wat is een hoeklijnprofiel?

Een hoeklijnprofiel is een strip van RVS of aluminium waarmee u randen en hoeken van de vloer kunt afwerken. Hierdoor zorgt u voor een mooie afwerking, en het zorgt ook voor een optimale bescherming van de vloer. De profielen zijn speciaal ontwikkeld om de overgang tussen twee verschillende soorten vloerbedekking netjes af te werken, zoals een overgang van PVC naar laminaat. Daarnaast worden ze gebruikt als afwerking op plekken zoals de rand bij een schuifpui, overgang van de overloop naar de trap en de rand bij een deurmat.

Hoeklijnprofiel zelfklevend

De hoeklijnprofielen zijn heel eenvoudig te plaatsen. Ze zijn namelijk voorzien van een zelfklevende strip. U maakt het profiel op maat, verwijdert de strip en installeert het profiel op z’n plek. Een hoeklijnprofiel zelfklevend heeft een sterke laag lijm, deze zal dan ook goed stevig vastzitten en jaren op z’n plek blijven. Een hoeklijnprofiel zelfklevend bevestigen doet u als volgt: · Maak de delen waaraan u het profiel bevestigd goed schoon. · Gebruik hiervoor lauw water met een klein beetje ammoniak. · Hierna maakt u het goed droog. · Meet de benodigde lengte af en maak het hoekprofiel op maat. · Verwijder het plastic van de zelfklevende strips. · Plaats het hoeklijnprofiel en druk enige tijd stevig aan.

Hoeklijnprofielen met schroeven

In ons assortiment vind u ook hoeklijnprofielen zonder zelfklevende strips. Deze moet u bevestigen met schroeven. Als u op zoek bent naar profielen die voor optimale bevestiging zorgen, dan zijn deze hoekprofielen de beste keus. U vindt deze profielen door eerst te kiezen voor een bepaalde maat. Daarna kunt u in het filtermenu de keuze schroef aanklikken. Er wordt u dan een selectie gegeven van alle mogelijkheden.

Hoeklijnprofiel zwart

Wilt u een hoeklijnprofiel zwart kopen? Wij bieden deze kleur in alle mogelijke maten aan. U vindt profielen in zwart door eerst op de gewenste maat te klikken. Wij bieden namelijk hoekprofielen in verschillende maten aan. Als u een bepaalde maat heeft gekozen, dan ziet u dat u kunt kiezen uit profielen in allerlei verschillende kleuren, waaronder zwart. Andere kleuren die u kunt kiezen zijn onder andere wit, zilver, goud en RVS.

Welke maat heb ik nodig?

In ons assortiment ziet u dat wij hoeklijnprofielen aanbieden in verschillende maten, zoals 4mm, 17 mm en 24,5- 30mm. De maat die u nodig heeft hangt af van wat u wilt afwerken in uw woning. Gaat het om de overgang van een vloer naar de trap naar beneden? Dan kunt u kiezen voor een grote maat, zoals 20 mm. Gaat het om het afwerken van laminaatvloer naar een deurmat? Dan heeft u een kleinere maat nodig, bijvoorbeeld 10 mm.

Hoeklijnprofiel bestellen bij Online VloerenSpecialist

Bent u op zoek naar een hoeklijnprofiel zelfklevend of een hoeklijnprofiel zwart? Wij bieden uitsluitend zelfklevende hoeklijnprofielen aan, natuurlijk ook in de kleur zwart. U kunt de profielen dankzij de zelfklevende strip heel eenvoudig installeren. In onze webshop vind u profielen in veel verschillende maten en stijlen. Heeft u de juiste maat en stijl gevonden? Bestel dan uw profiel snel en eenvoudig in onze webshop! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het product? Neem dan contact met ons op.