Ondervloer Vinyl

Sorteer op: Sorteer op
Egalfloor Fini Vinyl vloeren ondervloer 5mm - 632987
 9,95  8,75
Per m 2
Direct leverbaar
12% Korting
 Floorfixx fini 8 mm 85 x 59cm -  86635/410346
 16,60  12,94
Per m 2
Direct leverbaar
22% Korting
Marathon Premium ondervloer 8mm 10dB - 86599
 29,95  25,90
Per m 2
Direct leverbaar
14% Korting
Marathon Super ondervloer 7mm - 86575
 19,95  16,95
Per m 2
Direct leverbaar
15% Korting
Sorteer op: Sorteer op

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Bent u van plan om een vloer van vinyl te leggen? Dan heeft u daar ook een ondervloer voor vinyl voor nodig. Bij Online Vloeren Specialist bent u aan het juiste adres voor mooie vloeren, deurlijsten en plinten, maar ook voor ondervloeren voor verschillende toepassingen. Wat de meest geschikte ondervloer voor u is, wordt bepaald door uw wensen en de situatie in uw woning. U kunt bijvoorbeeld een geschikte ondervloer voor vinyl op hout nodig hebben of willen kiezen voor een geluiddempende ondervloer voor vinyl.

Waarom een ondervloer voor vinyl?

Er zijn meerdere redenen waarom u een ondervloer voor vinyl nodig heeft. De belangrijkste reden is dat oneffenheden in de kale vloer zich na verloop van tijd gaan tonen in het oppervlak van het vinyl. Het materiaal is van zichzelf heel sterk en duurzaam, maar het is ook dun en flexibel. Een opstaand stukje steen in een betonnen vloer drukt zich er makkelijk doorheen. Zonder ondervloer zouden er dan al snel allerlei oneffenheden te zien zijn op uw vloer. Ook kuilen of delen in de vloer die niet vlak zijn vallen erg op bij vinyl zonder ondervloer.

Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat uw vloer zo lang mogelijk meegaat en mooi blijft. Een ondervloer beschermt uw nieuwe vloer tegen beschadiging en slijtage. U garandeert als het ware de kwaliteit van uw nieuwe vloer.

Een ondervloer plaatsen werkt dus beschermend en egaliserend, maar ook isolerend. Zo creëert u een geluiddempende ondervloer voor vinyl.

Welke ondervloer voor vinyl?

Er bestaan verschillende materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor het leggen van een ondervloer voor vinyl. Heeft u vloerverwarming en wilt u een ondervloer plaatsen? Dan heeft u daar speciaal materiaal voor nodig. De warmte van de vloerverwarming moet namelijk door de ondervloer kunnen dringen.  Deze ondervloeren zijn geschikt om de warmte te geleiden zodat je een lekkere temperatuur in de ruimte hebt. Als u in een flat of appartement woont met onderburen, dan is het zelfs verplicht om een geluiddempende ondervloer voor vinyl neer te leggen.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten materialen die speciaal gemaakt zijn om ondervloeren te leggen die geschikt zijn voor vinyl. Bent u op zoek naar materialen met specifieke eigenschappen? In het filtermenu kunt u uw wensen aanklikken, zoals bijvoorbeeld egaliserend vermogen, warmteweerstand en geluidsisolatie. Dit maakt het zoeken naar het juiste product een stuk makkelijker.

Ondervloer voor vinyl op hout

Wilt u een ondervloer voor vinyl op hout plaatsen? Dan kunt u het best kiezen voor een ondervloer die oneffenheden op een goede manier kan wegnemen. U heeft dus een ondervloer nodig met egaliserende werking. Een houten vloer bestaat uit planken, deze hebben altijd kleine oneffenheden. Deze zullen daardoor snel opvallen als u daar het flexibele materiaal vinyl op legt. Bovendien is het een vreemde gewaarwording wanneer u over een vloer van vinyl loopt die kraakt door de houten vloer eronder. Een goede ondervloer voor vinyl op hout egaliseert het geheel en dempt het geluid van de houten vloer. Een vloer van zachtboard is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor.

Geluiddempende ondervloer vinyl

Rust is belangrijk in een woning. U kunt verschillende isolerende maatregelen nemen om te zorgen dat u geen last heeft van verkeer buiten of geluid van de buren. Wilt u de akoestiek en sfeer in uw woning rustig houden? Kies dan voor een geluiddempende ondervloer bij vinyl. Een ondervloer voor vinyl heeft een beschermende werking, maar werkt ook isolerend. Het materiaal van de ondervloer neemt het geluid in uw woning weg, maar ook het geluid van ruimtes onder uw kamer wordt gedempt door het isolatiemateriaal.

Een ondervloer leggen doet u dus niet alleen voor uw medebewoners van een flat of appartementencomplex, u doet het ook voor uzelf. Uw onderburen zullen blij zijn en u geniet van optimaal wooncomfort!

Vloeren, ondervloeren en meer bij Online Vloeren Specialist

Heeft u het geschikte materiaal gevonden voor uw ondervloer? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop! Heeft u vragen over ondervloeren of een ander product? Neem dan contact met ons op!