Overgangsprofiel

Hoogteverschil 5mm
Hoogteverschil 5mm
Hoogteverschil 8mm
Hoogteverschil 8mm
Hoogteverschil 14mm
Hoogteverschil 14mm
Hoogteverschil 22mm
Hoogteverschil 22mm
Hoogteverschil 0-18mm
Hoogteverschil 0-18mm
Hoogteverschil 0-20mm
Hoogteverschil 0-20mm
Hoogteverschil 2.5-5mm
Hoogteverschil 2.5-5mm
Hoogteverschil 5-7mm
Hoogteverschil 5-7mm
Hoogteverschil 4.5-4.5mm
Hoogteverschil 4.5-4.5mm
Hoogteverschil 4-9.5mm
Hoogteverschil 4-9.5mm
Hoogteverschil 7-16mm met kabelgoot
Hoogteverschil 7-16mm met kabelgoot
Hoogteverschil 7-15mm
Hoogteverschil 7-15mm
Hoogteverschil 7-23mm
Hoogteverschil 7-23mm

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Overgangsprofiel

Heeft u een nieuwe vloer geplaatst, maar gaat deze over in een vloer van een ander materiaal? Of is er een hoogteverschil tussen twee verschillende vloeren? Dan ontstaat er een soort naad of afscheiding tussen de twee vloeren. U kunt dit oplossen door middel van een overgangsprofiel. Bij Online VloerenSpecialist kunt u terecht voor verschillende soorten profielen en overgangsprofielen.

Wat is een overgangsprofiel?

Een overgangsprofiel is een soort lage drempel die geplaatst wordt tussen twee verschillende vloerbedekkingen. Dit wordt gedaan om de randen af te werken en te bedekken. Het is dusdanig ontworpen dat het zorgt voor een vlakke en naadloze overgang tussen twee verschillende vloeren. Een overgangsprofiel voor een vloer kan ook gebruikt worden om verschil in hoogte tussen twee vloerdelen op te lossen. U kunt overgangsprofielen in verschillende formaten, kleuren en materialen vinden. De juiste keuze hangt veelal af van het verschil in hoogte die u moet overbruggen en de betreffende soorten vloeren. Zo bestaat er bijvoorbeeld een overgangsprofiel voor laminaat en een overgangsprofiel voor een pvc-vloer.

Waarom een overgangsprofiel voor uw vloer?

Een overgangsprofiel is geschikt voor verschillende doeleinden. Is uw woonkamer voorzien van tapijt, terwijl er een PVC vloer ligt in de hal? Er ontstaat dan een hoogteverschil tussen de twee vloerdelen, een overgangsprofiel voor uw vloer is dan onmisbaar. U werkt er namelijk de vloer mooi mee af. Zou u dat niet doen, dan verzamelt vuil zich tussen de vloerdelen. Bovendien zal de vloer beschadigd raken doordat de randen gaan slijten. Overgangsprofielen zijn bovendien heel geschikt om lelijke kabels mee weg te werken. Lopen er elektriciteitskabels onder de plinten door de hele kamer? Dan kun je deze bij deuropeningen gemakkelijk wegwerken door middel van een overgangsprofiel. Kortom: Een overgangsprofiel voor de vloer biedt bescherming voor twee verschillende vloerdelen en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Overgangsprofiel laminaat

De randen langs een laminaatvloer werkt u natuurlijk mooi weg met plakplinten voor laminaat, maar hoe kunt u de overgang tussen het laminaat en een andere vloer wegwerken? Hiervoor gebruikt u een overgangsprofiel voor laminaat. U kunt dit zien als een aluminium strip die verschillende hoogtes in de laminaatvloer netjes wegwerkt. U kunt de strip ook gebruiken om de laminaatvloer mooi te laten overlopen naar een andere vloer, als een soort opstapje of drempel. Zoekt u een soort bruggetje om bekabeling weg te werken? Ook daar is een overgangsprofiel voor laminaat geschikt voor.

Overgangsprofiel pvc vloer

Zoekt u een overgangsprofiel voor een pvc vloer? Bij Online VloerenSpecialist kunt u een overgangsprofiel in veel verschillende uitvoeringen vinden. Degene die u nodig heeft hangt af van uw situatie. Wilt u een hoogteverschil tussen twee verschillende vloerdelen wegwerken? Kies dan voor een overgangsprofiel voor uw vloer die de juiste hoogte heeft. U kunt kiezen voor een hoogteverschil van 0 tot 23 mm. Een PVC vloer wordt vaak in de hal of slaapkamer gelegd. Er kan dan al snel een hoogteverschil ontstaan als u tapijt in de woonkamer heeft liggen. Een overgangsprofiel voor een PVC vloer lost dit probleem op.

Overgangsprofielen kopen bij Online VloerenSpecialist

Wilt u kabels op een mooie manier wegwerken? Is er een hoogteverschil tussen twee vloerdelen die u wilt oplossen? Heeft u een mooie nieuwe vloer gelegd die u netjes wilt afwerken? Met een overgangsprofiel voor uw vloer zorgt u voor een nette afwerking. U beschermt er uw vloer mee, waardoor deze mooi zal blijven en langer mee zal gaan. Wij bieden verschillende overgangsprofielen aan. U bestelt ze snel en eenvoudig in onze webshop. Wilt u het overgangsprofiel gebruiken om een naadloze afwerking te realiseren tussen twee vloeren? Kiest u dan voor een profiel met een hoogteverschil tussen 0 en 18/20 mm. Moet u een hoogteverschil tussen twee vloeren oplossen? Dan hangt het van het hoogteverschil af welk overgangsprofiel u nodig heeft. Wij bieden ook profielen aan die voorzien zijn van een speciale kabelgoot. Een profiel van 22mm kan daar echter ook voor gebruikt worden, mits er niet te veel hoogteverschil tussen de vloerdelen zit.
Heeft u vragen over de producten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0529- 712071 of mailen naar [email protected]