Hoge Plinten

Wanden en vloeren vormen de basis van een interieur. Om dit geheel mooi samen te laten komen worden en een stijlvolle overgang te creëren worden vaak plinten toegepast. Plinten geven niet alleen een mooie uitstraling, ze bieden daadwerkelijk bescherming. Er zijn diverse soorten plinten verkrijgbaar, maar de hoge plint is toch wel de favoriet. Hoge plinten geven namelijk een luxe uitstraling, maken een ruimte optisch groter en beschermen uw wand en vloer nog beter.

Gelakte MDF plinten
Gelakte MDF plinten
Folie plinten
Folie plinten
Clip plinten
Clip plinten
Meranti plinten
Meranti plinten
Flexibele plinten
Flexibele plinten
Watervaste kunststof plinten
Watervaste kunststof plinten
Geluidsreducerende plinten
Geluidsreducerende plinten
Hoek/eindstuk
Hoek/eindstuk
Maatwerk plinten

Maatwerk plinten

(Vanaf 3 werkdagen geleverd)

Wij scoren een 9.4

Wij scoren totaal een 9.4 uit 3046 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Soorten hoge plinten

Hoge plinten zijn er in verschillende maten, materialen en stijlen. Wij beschikken over een enorm assortiment als het gaat om hoge plinten:

  • Gelakte MDF plinten zijn de populairste onder de plinten en extra beschermd door een laklaag
  • Folie plinten hebben een extra beschermlaag van folie waardoor ze zeer sterk zijn
  • Clip plinten maken het nog makkelijker om kabels achter de plinten te verwerken
  • Meranti plinten zijn nog beter bestand tegen vocht dan MDF plinten door het type hout
  • Flexibele plinten zijn geschikt voor alle niet rechte/haakse muren
  • Watervaste kunststof plinten zijn, zoals de naam het al zegt, vervaardigd van kunststof waardoor ze geheel vochtbestendig zijn
  • Geluidsreducerende plinten zorgen voor een nog betere demping van het geluid

MDF plinten en hoge plinten

Het staat niet alleen gek om geen plinten te hebben, hoge plinten beschermen de wand nog beter tegen beschadigingen en vuil. Denk aan stofdeeltjes, kruimels en/of vocht, allemaal dingen die je liever niet achter of onder je vloer wilt hebben. Daarbij is het ook niet fijn als de muur hierdoor vies wordt. Gelakte MDF plinten beschermen hier goed tegen én zijn gemakkelijk af te nemen en hierdoor schoon te houden.

Hoge plinten online kopen?

Hoge plinten vallen meer op dan plakplinten of lage plinten, waardoor ze momenteel zeer populair zijn. Hoge plinten geven een ietwat jaren-30 uitstraling aan een ruimte. Een klassieke en strakke uitstraling in één en ook het ruimtelijk gevoel wordt door hoge plinten vergroot. De ruimte wordt door een hoge plint niet alleen afgewerkt ook de vloer en wand komen beter tot zijn recht.
Hoge plinten zijn verkrijgbaar met diverse profielen. Profielen zijn namelijk gemakkelijk te maken in hoge plinten wegens het verwerkbare materiaal. Ook zijn hoge plinten verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo zit er voor een ieder een geschikte plint tussen die de inrichting afmaakt.