Overzetplinten

Hoge plinten die gebruikt kunnen worden om oude te plinten te bedekken. Met overzetplinten creëer je binnen een handomdraai een nieuwe look. De ideale oplossing voor plinten die niet meer voldoen aan de wensen. Overzetplinten zijn gemakkelijk over de bestaande plinten heen te plaatsen door de grote inkeping aan de achterzijde. Hierdoor is slopen overbodig.

Voorraad overzetplinten

Voorraad overzetplinten

(Binnen 2 werkdagen geleverd)

Maatwerk overzetplinten

Maatwerk overzetplinten

(Vanaf 16 werkdagen geleverd)

Wij scoren een 9.4

Wij scoren totaal een 9.4 uit 3045 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Renovatieplinten kopen?

Overzetplinten worden vaak gebruikt tijdens een verbouwing. Het verwijderen van plinten kan een vervelende klus zijn. Niet alleen omdat het tijd en energie vergt, het verwijderen van oude plint kan er ook voor zorgen dat de muur dusdanig beschadigd raakt dat deze gerepareerd dient te worden. Ook de vloer kan tijdens dit proces beschadigen, waardoor er nog meer herstelwerk nodig is. Om dit te voorkomen is er een eenvoudige en mooie oplossing: renovatieplinten. Een renovatieplint is een ander woord voor een overzetplint. De naam komt voort uit het gegeven dat dit type plint voornamelijk gebruikt wordt voor renovaties.

Door te kiezen voor overzetplinten bespaard u uzelf tijd en moeite en verloopt een renovatie sneller.

Holle plinten

Plinten worden vaak toegepast als laatste in een ruimte om een vloer en/of muur netjes af te werken. Vooral hoge plinten worden tegenwoordig gebruikt om een luxe uitstraling te geven. Overzetplinten zijn hoge plinten, maar dan net iets anders.
Overzetplinten worden ook wel ‘holle plinten’ genoemd wegens de uitsparing aan de achterzijde van de plint. Deze uitsparing is speciaal bedoeld voor het netjes verweken van de oude plint. De nieuwe plint wordt dus ‘over de oude plint heen gezet’. Indien de kabelgoot van een standaard hoge plint niet volstaat, kan een overzetplint ook gebruikt worden om meerdere kabels weg te werken.

Overzetplinten zijn verkrijgbaar in standaard voorraad overzetplinten en in maatwerk overzetplinten.