Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Overzetplinten

Voorraad overzetplinten

(Binnen 2 werkdagen geleverd)

Maatwerk overzetplinten

(Vanaf 16 werkdagen geleverd)
Overzetplinten

Overzetplinten voor een chique uitstraling

Overzetplinten zorgen voor een chique uitstraling. Deze plinten zorgen ervoor dat de muren beschermd worden, zodat ze bijvoorbeeld niet beschadigd raken wanneer je gaat stofzuigen. In de meeste huizen zijn de overzetplinten wit maar wij hebben ze in verschillende kleuren. Naast de hoge kwaliteit van onze overzetplinten, is de prijs ook erg aantrekkelijk. Daarom hebben wij ook 100% de laagste prijsgarantie.

Overzetplinten voor renoveren

Zoals de naam al zegt, worden overzetplinten gebruikt als plinten die ergens worden overgezet. Vaak gebeurd dat bij huzien die al plinten hebben en lastig te verwijderen zijn. De overzetplint zet je als het ware over de al bestaande plint heen. Dat is mogelijk omdat er een uitsparing aan de achterzijde van de overzetplint zit. Soms worden dit soort plinten ook gebruikt om kabels weg te werken, omdat de overzetplinten een kabelgoot hebben.

Maatwerk overzetplinten

Wanneer je specifieke wensen hebt voor de overzetplinten, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Jij geeft aan wat je wilt hebben, zoals lengte, breedte en de afmeting van de uitsparing, wij zorgen ervoor dat jij de juiste overzetplint krijgt.