Verzenden & afhalen

Verzenden
Wij zijn erg blij met uw bestelling en daarom worden bij ons alle bestellingen in Nederland vanaf € 99,- GRATIS verzonden, voor Belgie verzenden wij GRATIS vanaf €199,- Bij bestellingen in Nederland van € 0,- tot een totale orderwaarde van € 99,- bereken wij € 14,95 verzendkosten. Bij bestellingen in Belgie van € 0,- tot een totale orderwaarde van € 99,- berekenen wij € 24,95 verzendkosten. Van € 99,- tot een totale orderwaarde van € 199,- berekenen wij € 14,95 verzendkosten. Voor leveringen op de waddeneilanden en in de binnenring van Amsterdam (postcode 1011 t/m 1013 en 1015 t/m 1018) berekenen we eenmalig een toeslag van € 25,- Grotere orders staan op pallets en worden meestal door ons zelf geleverd of via Westerman Logistics, kleinere orders gaan in pakketten via PostNL. Pallets worden op de begane grond tot aan de voordeur geleverd, voor zover de chauffeur hier kan komen met een pompwagen. Chauffeurs zijn niet verplicht pallets af te pakken. Voor het transport van plinten, overzetplinten en/of deurlijsten langer dan 3meter berekenen wij eenmalig een lengtetoeslag van € 9,95 op het totaalbedrag. Plinten worden altijd door een professionele lengtevervoerder bij u afgeleverd en niet via een standaard pakketdienst.

Dankzij ons volledig geautomatiseerde bestelproces worden orders razendsnel verwerkt en geleverd. Orders worden binnen 24uur verstuurd en uiterlijk binnen 4 werkdagen geleverd. Bestellingen die via een pakketdienst worden geleverd ontvangen automatisch een dag vóór aflevering een mail met track&trace code om zo de zending te volgen. Op deze manier weet u exact hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Pallets en lengtegoederen gaan via gespecialiceerde vervoerders en zij sturen minimaal 1 dag voor levering een bericht met de dag van aflevering. Op de dag van aflevering ontvangt u nogmaals een bericht met tijdstip van de aflevering. Voor vragen/opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 


Afhalen
Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij onze showroom in Nieuwleusen. Neem vooraf altijd contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat. Wanneer u de bestelling komt afhalen kunt u eventueel ook direct betalen in onze showroom. Het adres van onze showroom is: Rollecate 3e in Nieuwleusen.

Zorg er altijd voor dat uw vloer op tijd in huis is, het liefst 2-3 dagen voordat deze gemonteerd wordt. Het is namelijk beter om de vloer enkele dagen te laten acclimatiseren voordat deze gemonteerd wordt.