• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd

Verzenden & afhalen

Verzenden

Wij zijn erg blij met uw bestelling en daarom worden bij ons alle bestellingen vanaf € 99,- GRATIS verzonden. Bij bestellingen van € 0,- tot € 99,- bereken wij € 15,- verzendkosten. Grotere orders staan op pallets en worden meestal door ons zelf geleverd of via Westerman Logistics, kleinere orders gaan in pakketten via PostNL. Pallets worden op de begane grond tot aan de voordeur geleverd, voor zover de chauffeur hier kan komen met een pompwagen. Chauffeurs zijn niet verplicht pallets af te pakken. Leveringen op de Waddeneilanden is alleen mogelijk in overleg met de klantenservice, voor leveringen naar België berekenen wij € 19,95 verzendkosten en boven de € 500,- bereken wij geen verzendkosten. Voor het transport van plinten, overzetplinten en/of deurlijsten langer dan 4meter berekenen wij eenmalig een toeslag van € 9,95 op het totaalbedrag.

 

Dankzij ons volledig geautomatiseerde bestelproces worden orders razendsnel verwerkt en geleverd. Orders worden binnen 24uur verstuurd en uiterlijk binnen 4 werkdagen geleverd. U ontvangt altijd een dag voor aflevering een bericht met daarin de track en trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

 

Zodra bij ons de betaling binnen is wordt de order verwerkt en verstuurd. Vanaf het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u automatisch per mail een bericht op welke dag de bestelling geleverd wordt. Alleen bij de pakketten ontvangt u ook een link zodat u via track & trace uw bestelling kunt blijven volgen en dus ook het tijdstip van aflevering kunt zien.

 

Afhalen

Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij onze showroom in Nieuwleusen. Neem vooraf altijd contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat. Wanneer u de bestelling komt afhalen kunt u eventueel ook direct betalen in onze showroom. Het adres van onze showroom is: Rollecate 3e in Nieuwleusen.

 

Zorg er altijd voor dat uw vloer op tijd in huis is, het liefst 2-3 dagen voordat deze gemonteerd wordt. Het is namelijk beter om de vloer enkele dagen te laten acclimatiseren voordat deze gemonteerd wordt.

 

Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl