• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd
Artikelen 1 tot 48 van 91 in totaal per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Artikelen 1 tot 48 van 91 in totaal per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Plak pvc tegels

Plak PVC tegels

Wat zijn de voordelen van pvc vloeren?

Pvc vloeren zijn mooie duurzame vloeren met vele voordelen. Pvc vloeren zijn warm, stil, duurzaam, makkelijk in onderhoud, hygiënisch en realistisch. Voor het onderhoud van een vloer met PU toplaag voldoet u met een pvc cleaner. Voor een vloer pvc vloer zonder PU toplaag heeft u ook een polish nodig, meer informatie hierover vindt u bij onderhoud. Er een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen.


Verschillende merken en soorten

Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, plak pvc, click pvc en pvc tegels. Pvc tegels zijn er in verschillende maten kleuren en merken. De merken mFLOR en Moduleo bieden pvc tegels aan. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, 2,50 ; 2 en 4 mm dik. De vloeren zijn ook voorzien van een slijtlaag deze is 0,40 of 0,55 mm dik.


Wat zijn pvc tegels?

Pvc tegels zijn een goede vervanging voor een tegel vloer. Pvc tegels voelen veel warmer aan en dempen meer geluid. Een pvc tegelvloer heeft een natuurgetrouw steen effect met realistische structuren. Dit geeft de vloer een natuurlijke uitstraling maar zonder de nadelen van een echte tegel vloer. Om de vloer nog realistischer te maken kunt u kiezen voor een voegstrip, hierdoor lijkt het alsof de vloer gevoegd is. Bij pvc tegels heeft u de keuze tussen en click tegel vloer of een plak tegel vloer. Meer informatie hierover vindt u bij de click pvc tegels en plak pvc tegels. Een pvc tegelvloer is ook goed geschikt in combinatie met vloerverwarming.Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl