Ondervloeren

Wij bieden diverse ondervloeren aan die onder andere gebruikt kunnen worden voor click PVC, lijm pvc en laminaat vloeren. Ook voor andere type ondervloeren bent u bij ons aan het juiste adres! Ondervloeren hebben veel voordelen voor uw vloer en zijn een belangrijk onderdeel om de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van uw vloer te vergroten. Ondervloeren hebben een isolerende en vochtwerende werking en zorgen ervoor dat u écht kunt genieten van uw vloer. Met ons complete aanbod aan ondervloeren zit er gegarandeerd een juiste ondervloer voor u bij! 

Ondervloer Laminaat
Ondervloer Laminaat
Ondervloer Click PVC
Ondervloer Click PVC
Ondervloer Lijm PVC
Ondervloer Lijm PVC
Ondervloer Tapijt (tegels)
Ondervloer Tapijt (tegels)
Ondervloer Parket
Ondervloer Parket
Ondervloer Vinyl
Ondervloer Vinyl
Spaanplaat
Spaanplaat
Jumpax
Jumpax

Wij scoren een 9.4

Wij scoren totaal een 9.4 uit 3075 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Ondervloer vloerverwarming

(Nog) niet alle woningen beschikken over vloerverwarming en/of vloerisolatie. Dit aangezien het toch een dure investering is en dit niet voor iedereen haalbaar is. Met name de wat oudere woningen hebben nog last van koude vloeren. Bijna alle ondervloeren hebben een isolerende werking om de vloer iets aangenamer aan te laten voelen. Een ondervloer helpt hier dus als enigszins tegen.
Bent u wel van plan om vloerverwarming aan te schaffen dan kan dit prima samen met onze laminaat vloeren. Een ondervloer is hierin alleen wel erg belangrijk. Niet alle ondervloeren zijn geschikt in combinatie met laminaat. Dit aangezien een ondervloer kan ‘smelten’ door de warmte en hier dus wel bestand tegen moet zijn. Ga daarom altijd na of de ondervloer geschikt is voor vloerverwarming.

Werking van een ondervloer?

Een ondervloer is eigenlijk een ‘verbindingselement’. Het betreft een basisproduct maar is echter van groot belang voor het gebruik comfort van een vloer. Een ondervloer ligt tussen de ondergrond en de vloerbedekking (zoals PVC vloeren of laminaat) in en vormt een ‘extra’ laag die vele voordelen met zich mee brengt.

Een ondervloer heeft een geluiddempende werking hebben. Dit is ideaal voor men die in een appartement woont en rekening dient te houden met onderburen. Vaak wordt er voor dit type woningen een verplichting gesteld voor een geluiddempende ondervloer. Het geluid van de vloer wordt gedempt, waardoor geluidsoverlast van de vloer minimaal is.
Ook zijn er ondervloeren die isolerend en damp werend werken. Voor vloeren waar geen vloerverwarming aanwezig is, is het aan te raden om een ondervloer te kiezen met een hoge warme isolatie zodat de warmte langer vastgehouden wordt. Het zorgt er daarnaast ook voor dat de vloer minder koud aan voelt. Kortom een aangenamer gevoel! De damp werende functie van een ondervloer is belangrijk voor het opstijgende vocht. Een vloer zoals laminaat is niet goed bestand tegen vocht. Dit wordt middels een damp werende ondervloer opgevangen.

Naast de ‘werking’ van een ondervloer op verschillende gebieden. Helpt een ondervloer ook om kleine oneffenheden weg te werken. De ondervloer vangt dit als het ware op, waardoor uw vloer zeer strak gelegd kan worden op de ondervloer.

Welke ondervloer kopen?

Welke type vloerbedekking u heeft, is van belang bij het maken van een keuze uit de diverse soorten ondervloeren. Een ondervloer moet simpelweg goed aansluiten bij de vloer die erboven op komt te liggen. Elke type vloer heeft bepaalde eigenschappen die belangrijk zijn om mee te nemen bij de keuze van een ondervloer. Het is van belang dat u vooraf gaat oriënteren in de diverse ondervloeren zodat u de juiste keuze kunt maken. Ondervloeren zijn verkrijgbaar op rol, maar wij hebben ook diverse ondervloerplaten in ons assortiment.

Ondervloer voor laminaat
Een laminaatvloer wordt vrijwel altijd op een ondervloer gelegd. Dit kan met laminaatfolie of een laminaat ondervloer, dit ligt met name aan hetgeen u wil bereiken met een ondervloer. Voor laminaatvloeren hebben wij een uitgebreid assortiment aan ondervloeren in diverse prijscategorieën.

Naast de ondervloeren die wij aanbieden voor de type vloerbedekkingen die wij ook verkopen namelijk: laminaat en click/lijm PVC vloeren. Bieden wij ook ondervloeren aan voor (tapijt) tegels, parket en vinyl. Kijk voor een gunstige prijs/-kwaliteitverhouding dan ook bij onze ondervloeren. Een ondervloer draagt bij aan de gebruiksduur, het gebruikscomfort en kwaliteit van uw vloer. Ook voor de aanschaf van spaanplaat en Jumpax kunnen wij u verder helpen.