Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Ondervloeren

Ondervloer voor elke soort vloer

Wil je een ondervloer kopen voor je nieuw gekochte vloer? Bij OnlineVloerenSpecialist hebben wij ondervloeren voor elke soort vloer! Van een ondervloer laminaat tot een ondervloer voor pvc. Een van de functies van een ondervloer is de geluidsdempende werking. Daarnaast zijn ondervloeren isolerend en vochtwerend. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn, wij hebben de ondervloer die je zoekt!

Ondervloer vloerverwarming

Een ondervloer met vloerverwarming kan prima zolang je wel de juiste ondervloer hebt. Bij OnlinVloerenSpecialist hebben we een aantal ondervloeren voor vloerverwarming. Deze ondervloeren zijn speciaal geschikt om juist voldoende warmte door te laten. Daarom hebben deze ondervloeren ook een lagere isolatiewaarde zodat de warmte sneller wordt doorgelaten. Een hogere waarde zou betekenen dat het langer duurt voordat de warmte doorgegeven wordt, mogelijk zelfs te lang.

Geluidsdempende ondervloer

Woon je in een appartement dan is een geluidsdempende ondervloer voor de onderburen wel zo vriendelijk. Daarnaast zijn er ook bepaalde eisen waar een geluidsdempende ondervloer aan moet voldoen wanneer je in een appartement woont. Zo mag er in Nederland maximaal 10 decibel (dB) naar de buren gaan. Een ondervloer 10dB is in dat geval dan ook de ondervloer die je nodig hebt.