Deurmatten

Naast het ruime aanbod aan vloeren bent u ook voor een droogloopmat oftewel deurmat bij OnlineVloerenSpecialist.nl aan het juiste adres. Een deurmat is vaak het eerste wat men ziet bij de entree van een woning, bedrijf of ruimte. Een deurmat zorgt ervoor dat uw vloer droog én vooral schoon blijft. Daarnaast beschikken wij ook over de losse droogloopmatten die vaak als extra mat wordt aangeschaft of worden gebruikt voor andere ingangen zoals bij de berging of garage.

Vaste afmeting
Vaste afmeting
Maatwerk afmeting
Maatwerk afmeting
Buitenmatten
Buitenmatten

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Deurmat op maat kopen?

Wij beschikken over twee verschillende soorten deurmatten, namelijk vaste afmeting deurmatten en maatwerk afmeting deurmatten. Dat laatste wordt vaak gekozen door men die de deurmat bij binnenkomst van een bedrijf of woning wil plaatsen. Tegenwoordig is de droogloopmat namelijk een belangrijk onderdeel bij de aanschaf van een nieuwe vloer en kiest men er om die reden vaak voor om een grote riante mat aan te schaffen bij de binnenkomst. Zo worden de op maat gemaakte deurmatten vaak gekocht in combinatie met PVC vloeren. De deurmat dient dan echt als eyecatcher en geeft direct een stijlvolle entree bij binnenkomst.

De deurmatten op maat zijn er uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk aan de standaard kleuren zoals zwart of grijs, maar ook een fellere kleur zoals oranje vindt u terug op onze webshop.
Ook voor de vaste afmeting deurmatten hebben wij voldoende keuze passend bij uw vloer en interieur.

Deurmat voor buiten en binnen

Deurmatten zijn er in veel verschillende soorten. Rubberen deurmatten worden vaak aangeschaft voor buiten aangezien deze bestendig zijn tegen weer en wind. Een deurmat zorgt ervoor dat vuil van buitenshuis, buitenshuis blijft. Niet gek dus om buitenshuis al te beginnen met een buitendeurmat om zo het grove vuil van uw schoenen af te krijgen. Zo zorgt u ook voor dat de deurmatten die binnenshuis gebruikt worden niet al te vies worden.

Bij het betreden van de binnenruimte zijn uw schoenen al aardig schoon, waardoor enkel het ‘zachte vuil’ of natheid wordt opgenomen door de binnendeurmat. Heeft u last van hoogteverschil door bijvoorbeeld een kruipluik? Dan kunt u ervoor kiezen om een ondervloer te plaatsen onder uw deurmat. Wij beschikken over diverse ondervloeren die hiervoor geschikt zijn.

Schoonloopmat of droogloopmat

Deurmatten kennen vele synoniemen, maar wist u dat deze benamingen wel degelijk een andere betekenis hebben? Zo heeft een schoonloopmat hardere vezels dan een droogloopmat. Een droogloopmat heeft hierdoor een hogere mate van vochtopname.

Er zijn diverse deurmatten voor verschillende doelen. Omgeeft de binnenruimte zich in een wat vuilere buitenomgeving, waar bijvoorbeeld meer modder is dan gemiddeld, kies dan voor een grovere schoonloopmat om er zeker van te zijn dat het vuil niet mee naar binnen wordt genomen. Ook kunt u ervoor kiezen om buiten ook een deurmat te plaatsen. Wij beschikken over speciale buitendeurmatten voor buitengebruik.
Deurmatten worden door zowel particulieren als bedrijven aangeschaft, want ook bedrijfspanden wil men graag netjes en schoon houden.

Een deurmat is de eerste indruk bij het binnenkomen in een ruimte. Het geeft een gezellige en warme sfeer en heeft daarnaast vele voordelen. Een deurmat voorkomt het uitglijden bij nat weer aangezien men eerst zijn schoenen afveegt voordat men een ruimte betreedt. Een PVC vloer kan best glad zijn in combinatie met natheid, hierdoor beperkt u dus ook ongelukjes.

Ook zijn er vele huishouden waarbij de schoenen uit moeten worden gedaan. Om de schoenen droog en veilig te bewaren is het fijn dat de schoenen uit gedaan kunnen worden op de deurmat. Hiermee houdt u het vuil geheel bij de deur.

Huizen, winkels, bedrijven of andere panden. Zowel voor particulieren als voor bedrijven bieden wij passende deurmatten aan en dus een schone oplossing!