Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Kennisbank

Laminaat en PVC vloeren in Zwolle en Meppel

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer of laminaat vloer dan bent u bij dé OnlineVloerenSpecialist.nl in Nieuwleusen, vlakbij Zwolle, op het juist adres. Wij leveren namelijk de beste laminaat vloeren en PVC vloeren voor de gegarandeerde laagste prijs van Nederland.


Laminaat in uw badkamer

Veel mensen zien een graag een mooie landelijke laminaatvloer in de badkamer. Helaas gaan hout en vocht niet samen waardoor dit normaal gesproken dus ook onmogelijk is. Laminaat heeft wel een dunne kunststof toplaag waarop het design is geprint. Deze kunststof toplaag beschermt de vloer tevens tegen minimaal vocht wat bijvoorbeeld vrijkomt bij het dweilen van de vloer. Omdat de groeven van de laminaatvloer niet zijn voorzien van de kunststof toplaag en dus direct hout is kan vocht hier gemakkelijk in gaan trekken.


Een PVC vloer voor in de badkamer

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor badkamers. PVC vloeren zijn namelijk volledig waterbestendig en verkrijgbaar in honderden verschillende structuren en designs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met een natuurlijk tegelmotief en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een PVC vloer. Denk hierbij o.a. de slijtvastheid die het product biedt, hierdoor is vloer niet glad, ook al is deze nat. Daarnaast reduceert het product ook geluid, wat wel zo aangenaam is in de badkamer. Dit zeker in tegenstelling met een tegelvloer wat geluid juist enorm versterkt.


Een PVC vloer voor in de keuken

Een PVC vloer is zeer geschikt voor de keuken omdat een PVC vloer sterk en vooral ook erg hygiënisch is. De keuken is meestal een ruimte in een woning wat zwaar wordt belast. Naast het koken en eten wordt hier ook vaak veel tijd doorgebracht met vrienden en familie. De keuken is het centrum van de woning wat de woning kleur, stijl en vooral een goed gevoel moet geven. Het is dus van belang dat de vloer sterk is en tegen een stootje kan. Een PVC vloer heeft een sterkte toplaag waardoor er nauwelijks krassen en deuken in de vloer komen. Deze toplaag beschermt de decorlaag wat voorzien is van een warme natuurlijke uitstraling met voelbare structuren. Deze toplaag is verkrijgbaar in honderden verschillende designs wat uw keuken altijd de juiste uitstraling geeft wat past bij uw woning.


Is PVC wel veilig?

PVC vloeren worden steeds populairder in Nederland. Hierdoor komen er ook steeds meer aanbieders met verschillende soorten en kwaliteiten op de markt. Maar hoe weet je nu of een PVC vloer ook 100% veilig is?


Pvc vloer slaapkamer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw slaapkamer dan is PVC hiervoor uitermate geschikt. Een PVC vloer kraakt en werkt namelijk niet waardoor u geen last hebt van loopgeluiden. Omdat elke PVC vloer voorzien is van een decorlaag is PVC verkrijgbaar in honderden verschillende structuren en designs. Hierdoor is er altijd wel een passende kleur die uw slaapkamer compleet maakt. Een PVC vloer is ook zeer slijtvast. Hierdoor hebt u nog meer grip en glijd u dus niet snel uit.


Pvc vloer woonkamer

De woonkamer is een ruimte in de woning waar vooral wordt gewoond en geleefd. Een ruimte waar een vloer veel te verduren krijgt en intensief gebruikt wordt. Daarnaast is de woonkamer vaak het centrum van de woning wat een woning kleur, stijl en vooral een bepaald gevoel geeft.


PVC en Laminaat vloeren voor projectmatig gebruik

PVC vloeren zijn onverwoestbaar en daarom zeer geschikt voor zakelijk gebruik zoals in kantoren, winkels en horecagelegenheden. Dankzij de slijtvastheid en brandwerendheid worden PVC vloeren ook veel toegepast in scholen, ziekenhuizen en andere openbare gelegenheden. Dankzij de sterke kunststof toplaag is een PVC vloer zeer hygiënisch en vochtbestendig. Hierdoor zijn PVC vloeren bestand tegen zuren en andere schadelijke stoffen. Plak PVC vloeren kunnen strak tegen de muur worden gemonteerd waardoor er geen plinten nodig zijn. Stofzuigen en dweilen wordt hierdoor heel gemakkelijk. Dankzij de directe montage op de dekvloer en de onverwoestbare kunststof toplaag is er zeer weinig contactgeluid, ook geeft de dunne plank weinig problemen bij hoge drempels. De toplaag maakt de vloer slijtvast waardoor men meer grip heeft en minder snel weg glijdt.


Laminaat plank of een click PVC strook vervangen in het midden van de kamer

Hebt u in het midden van de kamer een beschadigde laminaat plank die niet meer te repareren valt dan is het mogelijk om deze te vervangen zonder de hele vloer er uit te halen. Dit scheelt naast veel tijd natuurlijk ook extra kosten want wanneer de hele vloer d’r uit moet, moeten meestal ook de plinten worden vervangen. U kunt met onderstaande handleiding stap voor stap een laminaat of click PVC paneel vervangen die rondom omringt is met andere planken.