Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Plinten

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
 1. Hoge Plinten (591) Hoge Plinten
 2. Overzetplinten (382) Overzetplinten
 3. Plakplinten (11)
 4. Deurlijsten (53) Deurlijsten
 5. Plintneuten (54) Plintneuten
 6. Kit & verf (15)
 7. Afwerking in kleur (17)
Lengte
 1. 0.90m 0 artikelen
 2. 1.00m 0 artikelen
 3. 2.00m 1 artikel
 4. 2.15m 1 artikel
 5. 2.50m 0 artikelen
 6. 2.70m 0 artikelen
 7. 3.00m 0 artikelen
Prijs per m²
 - 
Merk
 1. Ambiant 0 artikelen
 2. Arizona 0 artikelen
 3. Beautifloor 0 artikelen
 4. Berry Alloc 0 artikelen
 5. COREtec 0 artikelen
 6. Douwes Dekker 0 artikelen
 7. Egger 0 artikelen
 8. Exclusive Plint 1 artikel
 9. Fortes Floors 0 artikelen
 10. Gelasta 0 artikelen
 11. IVC 0 artikelen
 12. Kronotex 0 artikelen
 13. mFLOR 0 artikelen
 14. Moduleo 0 artikelen
 15. OVS Floors 0 artikelen
 16. Quick-Step 2 artikelen
 17. Solcora 0 artikelen
 18. Visio Grande 0 artikelen
 19. VivaFloors 0 artikelen
 20. Wicanders 0 artikelen

Plinten kopen 

Je hebt een mooie vloer gekocht, nu moet je alleen nog de juiste plinten kopen. Plinten zorgen namelijk voor bescherming van de muur en van de randen vloer. Daarnaast zorgen plinten voor een mooie afwerking van de vloer. Zonder een plint heb je namelijk een spleet of kier tussen de vloer en de muur zitten, wat niet wenselijk is. Daarnaast hebben wij goedkope plinten, omdat wij 100% de laagste prijs garantie bieden. Bekijk ons assortiment en gebruik de filters zodat jij heel gemakkelijk de juiste vindt. 

Alle soorten plinten

Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten plinten, denk aan muurplinten, ook wel hoge plinten, overzetplinten en plakplinten. Voor een laminaatvloer worden vaak plakplinten gebruikt, vandaar ook de naam laminaat plinten. Voor een PVC vloer worden vaak muurplinten gebruikt. Wij leveren in lengtes tot 5 meter lang voor een nagenoeg naadloos resultaat. Wil je een plint op maat kopen? Wij leveren namelijk in elke gewenste lengte. Heb je een specifieke RAL-kleur in gedachten, zoals witte plinten, dan is dat ook mogelijk. We lakken ze namelijk in elke gewenste RAL-kleur.

Wil je gelijk de vloer en plint samen kopen? Kijk dan eens bij onze vloeren. Wij hebben namelijk ook een groot assortiment pvc vloeren en laminaat vloeren. En wil je echt in een keer helemaal klaar zijn, dan bestel je ook gelijk een ondervloer erbij. 

Plinten leggen

Wil je advies over het leggen van plinten? Over het algemeen is plinten leggen niet heel lastig als je het juiste gereedschap hebt. Om de plint goed te zagen, is het verstandig om een verstekbak te gebruiken. Op die manier zaag je de plint altijd de juiste hoek. De plakplinten, zoals de naam al zegt, plak je op de vloer. De muurplinten bevestig je juist door ze bijvoorbeeld vast te lijmen met montagekit. Dat gebeurd voornamelijk bij een rechte muur. In sommige gevallen bevestig je de plint met schroeven of een kliksysteem.