Plinten

Het kiezen van een vloer is een belangrijke keuze. Een vloer bepaald namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling van de ruimte. Naast het kiezen van een vloer zijn plinten ook een belangrijke aspect voor de uitstraling. Het betreft de afwerking van een vloer en heeft naast het uitstralend karakter ook een beschermende taak. Voor iedere vloer vindt u bij ons een bijpassende plint. 

Hoge Plinten
Hoge Plinten
Overzetplinten
Overzetplinten
Plakplinten
Plakplinten
Deurlijsten
Deurlijsten
Plintneuten
Plintneuten
Kit & verf
Kit & verf
Afwerking in kleur
Afwerking in kleur

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Verschillende soorten plinten

Onze goedkope plinten zijn leverbaar in lengtes tot maar liefst vijf meter lang. Hierdoor kunt u een nagenoeg naadloos resultaat creëren in uw woning. Naast onze standaard afmetingen plinten kunnen wij uiteraard op aanvraag een plint en deurlijst op maat produceren. Ook zijn al onze plinten verkrijgbaar in verschillende diktes en hoogtes. Daarnaast kunnen alle plinten worden uitgevoerd in een RAL kleur naar keuze. Wat materiaal betreft heeft u ook verschillende keuzes, zo leveren wij vochtwerende MDF plinten in V313 kwaliteit maar ook hardhouten producten en meranti plinten. Er zijn enorm veel plinten beschikbaar in verschillende maten, kleur en design, en altijd tegen een scherpe prijs! Onderstaande producten zijn verkrijgbaar in ons assortiment:

  • 1. Hoge plinten ogen luxe en zijn om die reden zeer populair. Door middel van hoek- en eindstukken creëert u een nog strakkere afwerking. Ze beschermen uw muur nog beter dan andere soorten, doordat een groter gedeelte van de muur wordt beschermd met een plint.
  • 2. Overzetplinten zijn hoog en hebben aan de achterzijde een inkeping. Wist u dat overzetplinten ideaal zijn als u uw lage plinten beu bent maar geen zin heeft om alles te demonteren? Deze plinten kunnen namelijk over de bestaande plint heen geplaatst worden.
  • 3. Plakplinten worden gebruikt in combinatie met laminaat vloeren. Ze zijn eenvoudig aan te passen in lengte en kan door middel van de plakstrip direct op de vloer geplakt worden. Deze soort plinten kunt u in een kleur naar keuze en diverse dessins kopen.
  • 4. Deuren kunnen door middel van deurlijsten stijlvol worden afgewerkt en vormen hierdoor een mooi strak geheel met de plinten.
  • 5. Om de aansluiting van plinten op deurlijsten feilloos af te werken wordt het gebruikt van zogenaamde plintneuten. Hierdoor ontstaat een mooie overloop.

Zelf plinten plaatsen

Plinten kunnen tegen de wand gemonteerd worden of op de vloer. Een plint zorgt voor een strakke afwerking van zowel de vloer als de muur. Zo dekt de plint vaak de onderste centimeters van een muur af en/of de ruimte tussen de muur en de vloer. Hiermee voorkomt u dat er vuil onder de vloer terechtkomt. Het plaatsen van plinten is niet lastig, wel vraagt het enige voorbereiding zoals dat bij elke klus nodig is. Om de hoeken zo nauwkeurig mogelijk af te werken heeft u een verstekbak en een zaag nodig. Met een plintenschaar kunt u een plakplint afkorten tot de gewenste lengte. Daarnaast hangt de montage af van welke soort u gaat plaatsen. Een plakplint vergt minder tijd en expertise dan andere soorten, u kunt ze eenvoudig plaatsen doordat er op de onderzijde van de plint een lijmlaagje zit. Plinten zonder plaklint worden gelijmd met montage kit.

Goedkope plinten bij OnlineVloerenSpecialist

Bent u op zoek naar goedkope plinten van goede kwaliteit? Wilt u plinten kopen voor de afwerking van uw nieuwe vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij alle plinten en benodigde producten overzichtelijk gerangschikt. Zo kunt u eenvoudig op zoek naar het geschikte product voor uw klus. Plinten kopen doet u natuurlijk bij OnlineVloerenSpecialist! Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van de juiste plint? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!