Flexibele plinten

Flexibele plinten gebruikt u voor het afwerken van ronde muren, het worden ook wel eens buigzame plinten genoemd. Bij Online Vloeren Specialist kunt u flexibele plinten bestellen in verschillende formaten. Ze zijn uitgevoerd met een witte laag grondverf, waardoor u ze helemaal zelf kunt afwerken met een kleurlak naar wens. U bestelt de plinten snel en eenvoudig in onze webshop. We zullen ze dan zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgen, zodat u uw vloer en wanden perfect kunt afwerken.
Sorteer op: Sorteer op
Flexibele Vochtwerende Polyurethaan plint Modern 12x70/90/120mm wit Gegrond - 16044
 37,44  29,95
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Flexibele Vochtwerende Polyurethaan plint Modern 15x70/90/120mm wit Gegrond - 16045
 44,62  35,70
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Sorteer op: Sorteer op

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3160 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

Waarom kiezen voor flexibele plinten?

De muren van woningen zijn meestal recht, maar er bestaan ook wanden die een ronding hebben. Heeft een ronding in een muur in uw woning? Dan wilt u deze toch ook zo mooi mogelijk laten overlopen van muur naar wand? Reguliere plinten zijn meestal van MDF of hardhout gemaakt, toch bestaat er voor u een mogelijkheid, namelijk flexibele plinten. Hoe groot de ronding in de wand ook is, de buigzame plint vormt zich goed langs de wand waardoor deze mooi af te werken is. De plinten zijn gemaakt van polyurethaanschuim, dit is een soort kunststof, en zijn voorzien van een witte primer. Hierdoor zijn de plinten makkelijk af te lakken in een kleur naar keuze. Na de montage van de plinten raden wij het aan om twee lagen lak aan te brengen. 

Welke flexibele plinten zijn er?

In ons assortiment kunt u de volgende formaten buigzame plinten vinden:

Flexibele Vochtwerende Polyurethaan plint Modern 12x70/90/120mm wit gegrond

Een mooie moderne buigzame plint van 12 mm dikte. De hoogte van de plint is 120 mm, maar de hoogte is gemakkelijk aan te passen. U doet dit door aan de achterzijde van de plint bij de inkepingen met een stanleymes te snijden. U kunt hierdoor de plint op drie hoogtes gebruiken: 70 mm, 90 mm en 120 mm.

Flexibele Vochtwerende Polyurethaan plint Modern 15x70/90/120mm wit gegrond

Een flexibele moderne plint van 15 mm dikte. Ook deze plint is aanpasbaar wat hoogte betreft. De plinten zijn bovendien vochtwerend, waardoor ze voor vrijwel alle ruimtes te gebruiken zijn. De plinten zijn leverbaar in lengtes van 240 centimeter. Wij zijn in bezit van een eigen wagenpark, waardoor we plinten in deze lengte in zijn geheel kunnen leveren. 

Eenvoudig installeren van flexibele plinten

Onze buigzame plinten zijn heel eenvoudig te monteren. Het plaatsen van plinten met montagekit staat veel mooier en is een stuk gemakkelijker dan het gebruik van schroeven. Wij raden het aan om HighTack montagekit te gebruiken die wij in onze webshop aanbieden. Meet de lengte van de wand, maak de plinten op maat en breng montage kit aan. Plaats de plint tegen de wand en hou er op verschillende plekken goed druk op voor een paar minuten. Eventueel kunt zware materialen tegen de plint plaatsen om het op z’n plek te houden. De HighTack montagekit is echter zeer krachtig en werkt snel, waardoor de plinten snel en goed vast zullen zitten.

Zijn flexibele plinten duurzaam?

Buigzame plinten zijn zeer duurzaam, want het materiaal is zeer goed bestand tegen barsten en scheuren. Daarnaast zijn de plinten makkelijk schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat flexibele plinten vaak langer meegaan dan reguliere plinten van MDF of hout. De duurzaamheid van de plinten zorgt ervoor dat ze zeer geschikt zijn voor vochtige ruimtes of op drukke plekken in huis.

Bestel flexibele plinten bij Online Vloeren Specialist!

Bent u op zoek naar plinten die u langs een ronde muur kunt plaatsen? Zoekt u plinten die buigzaam zijn? Bestel dan onze hoogwaardige flexibele plinten in onze webshop. Wij bieden ze in twee verschillende diktes aan, die aan te passen zijn in drie verschillende hoogtes. Heeft u vragen over de plinten of wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op.