Vochtwerende MDF hoek/eindstuk wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 18x220mm - 16384

Vochtwerende MDF hoek/eindstuk wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 18x220mm - 16384

2,46 per stuk
Direct leverbaar
Aantal
per stuk
2,46
Tot. prijs
2,46
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 0 - 2 werkdagen
Verpakking per stuk

Omschrijving

De vochtwerende MDF hoek/eindstukken zijn net als de plinten één keer gegrond en één keer voorgelakt in het wit RAL9010. Hierdoor kan het eind- en hoekstuk in één keer met de plinten worden afgelakt. Verstek zagen is niet meer noodzakelijk en het versnelt tevens de installatie van uw plinten. De hoeken kunnen zowel gebruikt worden als binnenhoek, buitenhoek als eindstuk. Alle hoek/eindstukken zijn vierkant en zijn aan alle zicht zijdes netjes schuin afgewerkt. Dit product is 21mm breed/dik en 223mm hoog waardoor het iets buiten de plinten steekt en uw lijstwerk een strakke en professionele uitstraling geeft.

De vochtwerende MDF plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn zeer geschikt voor in bijna iedere ruimte. Dankzij de hoge persing van 730-750 kg/m3 zijn de plinten extreem sterk en stootvast. De vochtwerende MDF plinten zijn van hoge kwaliteit en zijn standaard voorzien van het V313-bruine-eco certificaat. Dit certificaat geeft aan dat het MDF succesvol is getest m.b.t. de waterwerendheid van het product. U kunt dus gerust met een vochtige dweil langs de plinten gaan. Wij garanderen zelfs een stabiliteit van de plinten tot een luchtvochtigheidsgraad van ruim 75%. Naast het v313 keurmerk zijn de plinten tevens FSC gecertifieerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van het MDF afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen en te zagen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en is daardoor erg mooi en strak af te werken. De vochtwerende MDF plinten zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Standaard worden deze plinten voorzien van 2 lagen grondverf (primer) en één keer zijdeglans vacuüm gelakt. Vacuüm lakken is een nieuwe methode, dat hetzelfde effect heeft als voorheen twee keer aflakken. Dit model is gelakt in de RAL kleur 9010 (Zuiver of fris wit). Desgewenst kunt u de plinten eventueel nog een keer overschilderen in een andere kleur of glansgraad. Naast de plinten hebben wij ook speciale hoek- en eindstukken beschikbaar in de gewenste RAL kleur. Dankzij de hoek- en einstukken is verstek zagen niet meer noodzakelijk en versnelt u tevens de montage.

Voor de montage van de plinten adviseren wij onze sterke HighTack montage kit. Plinten monteren met deze kit is mooier en eenvoudiger dan schroeven. Voor het afdichten van eventuele naden en kieren tussen de wand en de plint adviseren wij onze Acrylaat afwerkkit. Deze kit is namelijk volledig overschilderbaar zodat u de kit kunt mee sausen met uw wand of eventueel kunt aflakken met uw plinten.
Wanneer de wanden niet meer geschilderd of gesaust hoeven te worden adviseren we onze siliconenkit. Ook voor eventuele naden tussen de vloer en de plint kan de siliconenkit worden toegepast. Deze zijn verkrijgbaar in de zelfde RAL kleuren als onze plinten waardoor er nagenoeg geen kleur verschil ontstaat tussen de plint en de kit. Behalve een professioneel eindresultaat zorgt het afkitten er ook voor dat vuil en vocht niet tussen de plint en de vloer kan gaan zitten.

mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Vochtwerende MDF hoek/eindstuk wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 12x60mm  - 16370
 1,54
per stuk
Direct leverbaar
Vochtwerende MDF hoek/eindstuk Wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 18x70mm  - 16379
 1,61
per stuk
Direct leverbaar
Vochtwerende MDF hoek/eindstuk wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 15x120mm - 16376
 1,72
per stuk
Direct leverbaar
Vochtwerende MDF hoek/eindstuk wit Gelakt RAL9010 t.b.v. MDF plint 22x85mm- 16385
 1,61
per stuk
Direct leverbaar