Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 18x75mm Hoogglans Wit - 0108133

Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 18x75mm Hoogglans Wit - 0108133

3,41 Per meter
Direct leverbaar
Afmeting (dikte x hoogte)
Kleur
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
3,41 4,26
Tot. meter
2.40
Tot. prijs
3,41 4,26
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 0 - 2 werkdagen
Afmeting (dikte x hoogte) 18x75
Kleur Wit hoogglans

Omschrijving

De vochtwerende folie clip plint Recht Robuust is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De rechte plint, ook wel blok plint genoemd, wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling. De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van ca. 2mm aan de voorzijde. Deze plint is in verschillende hoogtes beschikbaar, zelfs tot 120mm hoog. Wanneer u kiest voor een hoge plint laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Standaard is deze plint voorzien van een kabelgoot, hierdoor is het makkelijk om kabels weg te werken. Deze MDF plint is 1,8cm dik en 7,5cm hoog en voorzien van een hoogglans witte decor folie.

Deze moderne plint kan zowel met als zonder clip gemonteerd worden dankzij een innovatieve frezing aan de achterzijde van de plint. Wanneer u deze plint namelijk liever zonder clips bevestigd dan kan de plint ook gewoon met HighTack montage kit bevestigd worden. Het voordeel van clips is echter dat de plinten gemakkelijk demonteerbaar zijn, mits u deze niet afkit aan de boven/onderzijde.
Speciaal voor deze plinten zijn er ook prefab hoekstukken beschikbaar zodat verstek zagen niet meer nodig is. Deze prefab hoekstukken kunnen uiteraard ook zowel met clips als kit bevestigd worden. Naast de prefab hoekstukken zijn er eventueel ook nog kunststof hoek en eindstukken beschikbaar in dit model en deze afmeting.

Deze vochtwerende MDF plinten zijn standaard voorzien van een kwalitatief hoogwaardige witte hoogglans decor folie. Hierdoor hoeft u de plinten niet meer af te lakken wat u dus veel tijd en geld scheelt. De vochtbestendige folie kan eventueel wel overgeschilderd worden wanneer u toch liever een andere kleur of glansgraad wenst. De folie is uitermate sterk en kan zowel in huishoudelijk als projectmatig gebruik worden toegepast.

MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen en te zagen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en is daardoor erg mooi en strak af te werken. De vochtwerende MDF plinten zijn van hoge kwaliteit en heeft dankzij de stevige folie een hoge vochtbestendigheid. U kunt dus gerust met een vochtige dweil langs de plinten gaan. Daarnaast zijn de plinten FSC gecertificeerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van het MDF afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Voor het afdichten van eventuele naden en kieren tussen de wand en de plint adviseren wij onze Acrylaat afwerkkit. Deze kit is namelijk volledig overschilderbaar zodat u de kit kunt mee sausen met uw wand of eventueel kunt aflakken met uw plinten. Wanneer de wanden niet meer geschilderd of gesaust hoeven te worden adviseren we onze siliconenkit. Ook voor eventuele naden tussen de vloer en de plint kan de siliconenkit worden toegepast. Behalve een professioneel eindresultaat zorgt het afkitten er ook voor dat vuil en vocht niet tussen de plint en de vloer kan gaan zitten.

De folie clip plinten zijn leverbaar in lengtes van 240cm. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Alle clip plinten worden binnen 0 t/m 2 werkdagen geleverd. Wanneer u op een werkdag vóór 12uur besteld zal de bestelling de eerst volgende werkdag geleverd worden.


MONTAGE INSTRUCTIE;

mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 15x65mm Zwart - 0106022
 3,08  2,46
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 12x75mm Zwart - 0108040
 2,94  2,35
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 18x90mm Wit - 0108131
 4,92  3,94
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Vochtwerende folie Clip plint Recht Robuust 18x120mm Zwart- 0108138
 5,75  4,60
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting