Schuine Deurlijst 12x68mm Hardhout Dortmund

Schuine Deurlijst 12x68mm Hardhout Dortmund

Vanaf 4,32 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
4,32 5,40
Tot. meter
2.40
Tot. prijs
4,32 5,40
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 12x68

Omschrijving

De hardhouten Schuine Deurlijst heeft aan beide zijden een volledig afgeschuinde zijde. Dankzij deze afgeschuinde zijdes is de deurlijst minder gevoelig voor stof en gemakkelijk schoon te houden. De Schuine deurlijst, ook wel Dortmund deurlijst of trapeze deurlijst genoemd, heeft een strakke uitstraling. Dankzij deze uitstraling wordt de deurlijst veelal in moderne en industriële interieurs toegepast. Deze deurlijst is 1,2cm dik en 6,8cm breed.

De hardhouten deurlijsten, ook wel architraven genoemd, omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Op deze manier werkt u de deurkozijnen netjes af en creëert u een sfeervolle overgang tussen de wand en het kozijn. Wanneer u een wand laat stukadoren kunnen er bij de afscheiding van de wand en het kozijn scheuren ontstaan. Een deurlijst ontneemt het zicht op deze afscheiding en dus ook op eventuele scheuren. Wanneer u rekening houdt met de stijl van de plint dan kan een deurlijst ook een erg mooie aanvulling zijn in de afwerking van uw interieur. Door de juiste plinten en deurlijsten te combineren creëert u een prachtige en gelijkwaardige stijl in uw woning. Wanneer de deurlijst niet netjes aansluit op de plint dan raden wij aan om gebruik te maken van een plintneut. Met een plintneut kan de plint netjes geplaatst worden tegen de zijkant van de plintneut en de deurlijst bovenop de plintneut. Ook de plintneuten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat u het complete lijstwerk in dezelfde stijl kunt gaan toepassen. Voor een passend advies kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met onze klantenservice.

De hardhouten deurlijsten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn uniek en van kwalitatief enorm hoogwaardige kwaliteit. De deurlijsten worden geproduceerd uit een uitermate stootvaste mix van verschillende verlijmde hardhout soorten. De verlijming van de verschillende hardhoud soorten zorgt er mede voor dat de deurlijsten extreem bestand zijn tegen krom trekken. Een ander voordeel van de diverse verlijmde hardhoutsoorten is dat de deurlijsten licht van gewicht zijn. Dit maakt het monteren van de deurlijsten tot een eenvoudige en leuke klus.

Vanwege het kwalitatief hoogwaardige hardhout zijn de deurlijsten uitermate stootvast en oersterk. Daarnaast zijn de hardhouten deurlijsten beter bestand tegen vocht dan de MDF deurlijsten. Door de ‘Gesso’- plamuurlaag, die wij als grondlaag op de hardhouten deurlijsten aanbrengen, kunnen wij dit unieke materiaalsoort extreem glad afwerken. U kunt de lijsten dan gemakkelijk over schilderen of door ons laten aflakken in één van onze professionele spuitcabine ’s. De verschillende hardhoutsoorten zijn allen voorzien van het FSC keurmerk. Hierdoor bent u er tevens van verzekerd dat de grondstoffen van de hardhouten deurlijsten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

De deurlijsten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de deurlijst een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke hardhouten deurlijst die u bij ons besteld zijn standaard voorzien van een dubbele ‘Gesso’ spuitplamuurlaag wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De deurlijsten zijn dan standaard geplamuurd, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 in zijdeglans maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn in zowel mat als zijdeglans.

De hardhouten deurlijsten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2.44 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en geld. Voor de montage van de deurlijsten adviseren wij onze High Tack kit. Deurlijsten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de deurlijsten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.

De standaard geplamuurde deurlijsten hebben een levertijd van ca. 1 tot 4 werkdagen. Wanneer u kiest voor voorgelakte of afgelakte deurlijsten dan is de levertijd ca. 2 tot 6 werkdagen langer. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd