Rechte blok Plint 18x90mm Hardhout NewYork

Rechte blok Plint 18x90mm Hardhout NewYork

Vanaf 6,32 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
6,32 7,90
Tot. meter
2.10
Tot. prijs
6,32 7,90
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 18x90

Omschrijving

De hardhouten Rechte blok plint is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De Rechte blok plint, ook wel NewYork plint genoemd, wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen zowel een moderne als klassieke uitstraling. De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van 2mm aan de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat de plint niet scherp is en dat de verflagen goed hechten. Deze plint is 1,8cm dik en 9,0cm hoog.

De plinten van 12mm dik hebben een kleine kabelgoot voor één of twee dunne kabels en de plinten van 15 en 18mm dikte hebben een kabelgoot voor twee tot drie normale kabels. Dankzij deze schuine afschuining aan de achterzijde kunnen de plinten altijd strak in de hoek geplaatst worden. Wanneer u meer ruimte nodig hebt kunt u eventueel overzetplinten bestellen, hier geeft u zelf de gewenste uitsparing aan.

De hardhouten plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn uniek en van kwalitatief enorm hoogwaardige kwaliteit. De plinten worden geproduceerd uit een uitermate stootvaste mix van verschillende verlijmde hardhout soorten. De verlijming van de verschillende hardhoud soorten zorgt er mede voor dat de plinten extreem bestand zijn tegen krom trekken. Zelfs wanneer een lange plint op een werkende ondergrond wordt gemonteerd behoudt deze plint zijn stabiliteit. Een ander voordeel van de diverse verlijmde hardhoutsoorten is dat de plinten licht van gewicht zijn. Dit maakt het monteren van de plinten een eenvoudige en leuke klus.

Vanwege het kwalitatief hoogwaardige hardhout zijn de plinten uitermate stootvast en oersterk. Daarnaast zijn de hardhouten plinten beter bestand tegen vocht dan de MDF plinten. Hierdoor zijn de hardhouten plinten uitermate geschikt voor vloeren waar regelmatig gedweild wordt. Door de ‘Gesso’- plamuurlaag, die wij als grondlaag op de hardhouten plinten aanbrengen, kunnen wij dit unieke materiaalsoort extreem glad afwerken. De verschillende hardhoutsoorten zijn allen voorzien van het FSC keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van de hardhouten plinten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

De plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de plint een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke hardhouten plint die u bij ons besteld zijn standaard voorzien van een dubbele ‘Gesso’ spuitplamuurlaag wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De plinten zijn dan standaard geplamuurd, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn.

De hardhouten plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2.10 meter en 4.20 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en werk. Voor de montage van de plinten adviseren wij onze High Tack kit. Plinten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de plinten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.

De standaard dubbel gegronde plinten hebben een levertijd van ca. 2 tot 4 werkdagen. Wanneer u kiest voor voorgelakte plinten dan is de levertijd ca. 5 tot 8 werkdagen. Volledig afgelakte plinten hebben een levertijd van ca. 6 - 10 werkdagen. Wanneer u kiest voor de glansgraad ‘hoogglans’ kan dit nog enkele dagen langer duren in verband met de droogtijd van de plinten. Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 10 - 15 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, productspecificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
kiest voor de glansgraad ‘hoogglans’ kan dit nog enkele dagen langer duren in verband met de droogtijd van de plinten. Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 16 - 20 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, productspecificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Rechte blok Plint 15x80mm Hardhout NewYork
 6,45  5,16
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Rechte blok Plint 15x70mm Hardhout NewYork
 4,89  3,91
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Rechte blok Plint 12x68mm Hardhout NewYork
 3,98  3,18
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Rechte blok Plint 15x115mm Hardhout NewYork
 8,88  7,10
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting