Meranti plint San Diego 18x90mm

Meranti plint San Diego 18x90mm

Vanaf 11,53 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
11,53 14,41
Tot. meter
2.45
Tot. prijs
11,53 14,41
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Afmeting 18x90

Omschrijving

De meranti plint San Diego heeft een strakke uitstraling met een klein detail. Door de infrezing aan de voorzijde kunt u letterlijk lijn brengen in uw lijstwerk. De San Diego plint, ook wel Lineoplint genoemd wordt vooral toegepast in een modern interieur. Deze plint is 18mm dik en 90mm hoog.

De meranti plint San Diego is leverbaar in een dikte van 18mm en heeft aan de achterzijde een kabelgoot voor twee of drie standaard kabels. Dankzij de afschuining aan de achterzijde kunnen de plinten tevens strak in de hoek worden geplaatst. Wanneer u meer ruimte nodig hebt kunt u eventueel overzetplinten bestellen, hier geeft u zelf de gewenste uitsparing aan.

Speciaal voor vloeren, die vragen om wat extra aandacht, hebben wij een meranti lijn ontwikkeld. Meranti is een verzamelnaam voor een aantal hardhout soorten die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Het merantihout dat wij voor onze plinten gebruiken is afkomstig uit Indonesië. De kleur van de kern van het hout varieert van licht roodbruin tot donkerrood en van rozerood tot bleekroze. Dit komt doordat het hout afkomstig is van diverse boomsoorten van het geslacht Shorea. Het meranti dat wij voor onze plinten gebruiken wordt aangekocht bij professionele en erkende leveranciers. Hierdoor garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige hardhout soort wat extreem sterk is en erg goed tegen vocht kan. Aan dit meranti is tevens het FSC-keurmerk en het Indonesian Legal Wood-keurmerk toegekend. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van het meranti afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen en dat er voor elke gekapte boom er minimaal 3 nieuwe stekken geplant zijn.

Onze meranti plinten zijn beter bestand tegen vocht dan de MDF plinten. Zij zijn uitermate geschikt voor vloeren waar met regelmaat gedweild wordt. Onze meranti plinten zijn vervaardigd uit 100% meranti hardhout. Deze plinten zullen zelfs na aanraking met vocht altijd hun kwaliteit en uitstraling behouden. Meranti heeft de sterke eigenschap om ten allen tijde haar houtstructuur te behouden. Zelfs wanneer de plinten zijn afgelakt, zullen ze altijd de uitstraling en structuur van een natuurproduct behouden. Daarnaast is het product extreem bestand tegen krom trekken. Zelfs wanneer een lange plint op een werkende ondergrond wordt gemonteerd behoudt deze plint zijn stabiliteit.

De plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de plint een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke meranti plint die u bij ons besteld zijn standaard 2x 80mu gespoten wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De plinten zijn dan 2x 80mu gespoten in de grondverf, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn.

De meranti plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2.45 meter en 4.90 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en werk. Voor de montage van de plinten adviseren wij onze High Tack kit. Plinten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de plinten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.

Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 16 - 20 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, product specificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Meranti plint San Diego 18x70mm
 11,90  9,52
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Meranti plint San Diego 18x140mm
 21,30  17,04
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting