Quick Step

Quick Step laminaat
Quick Step laminaat
Quick Step overig
Quick Step overig

Wij scoren een 9.3

Wij scoren totaal een 9.3 uit 3140 beoordelingen

★★★★★
★★★★★
9 / 10

Prima webshop. Duidelijk shoppen, goede nette bezorging, goed materiaal. Mooie plinten en goede high tack lijm. Zal deze webshop aanbevelen bij derden.

C. Breda
★★★★★
★★★★★
8.6 / 10

Meter profielen geleverd als een pakje!
Klasse georganiseerd! Eerste ervaring , maar kom graag terug!

J - Odoorn
★★★★★
★★★★★
9.6 / 10

Ik was alleen bezorgt over de recensies van de bezorger Transmission, zou het allemaal wel goed komen. Na één telefoontje met Transmission was het …

Piet - Leeuwarden
★★★★★
★★★★★
9.5 / 10

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en kwaliteit naar behoren. Weinig aan op te merken.

Chiel - Hardenberg

De mooiste Quick-step vloer in jouw huis

Op zoek naar een Quick-step vloer? OnlineVloerenSpecialist is dealer van Quick-step vloeren en heeft jouw perfecte Quickstep vloer! De vloeren van Quickstep zijn van hoge kwaliteit en bljiven jarenlang goed en mooi. Dat komt omdat Quickstep rekening heeft gehouden met de verschillende eisen waar een vloer aan moet voldoen per ruimte. Zo heeft een vloer in de woonkamer andere eisen dan een vloer in de badkamer, want die moet juist waterbestendig zijn.

Quick-step Laminaat

Quick-step laminaat is kwalitatief gezien één van de beste laminaat vloeren. Zo zijn de laminaat vloeren van Quickstep uitgerust met Scratch Guard wat zorgt dat jouw laminaatvloer beter bestand is tegen krassen. Uiteraard meot je nog wel uitkijken met zand en steentjes op een Quick-step laminaatvloer. Het leggen van Quickstep laminaat is gelukkig ook heel gemakkelijk door het Uniclic systeem. 

Quick-step PVC

Naast Quickstep laminaat heeft OnlineVloerenSpecialist ook Quick-step PVC vloeren. Net als de laminaat vloeren zijn de Quickstep PVC vloeren ook makkelijk om te leggen.