Klassieke Deurlijst 18x76mm Vochtwerend MDF Oxford

Klassieke Deurlijst 18x76mm Vochtwerend MDF Oxford

Vanaf 5,03 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
5,03 6,29
Tot. meter
2.44
Tot. prijs
5,03 6,29
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 18x76

Omschrijving

De vochtwerende MDF Klassieke deurlijst heeft dankzij zijn verschillende rondingen een klassieke uitstraling. De deurlijst begint met een vlakke zijde, vervolgens volgt er een kleine inkeping waardoor het kleine kraaltje nagenoeg op de zelfde hoogte weer uitkomt. Naar het kraaltje volgt er een naar binnenlopend kraaltje wat de deurlijst subtiel doet aflopen. Uiteindelijk sluit de deurlijst af met een naar buitenlopend kraaltje. De Klassieke deurlijst, ook wel Oxford deurlijst genoemd, is leverbaar in een afmeting van 1,8cm dik x 7,6cm breed.

De vochtwerende MDF deurlijsten, ook wel architraven genoemd, omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Op deze manier werkt u de deurkozijnen netjes af en creëert u een sfeervolle overgang tussen de wand en het kozijn. Wanneer u een wand laat stukadoren kunnen er bij de afscheiding van de wand en het kozijn scheuren ontstaan. Een deurlijst ontneemt het zicht op deze afscheiding en dus ook op eventuele scheuren. Wanneer u rekening houdt met de stijl van de plint dan kan een deurlijst ook een erg mooie aanvulling zijn in de afwerking van uw interieur. Door de juiste plinten en deurlijsten te combineren creëert u een prachtige en gelijkwaardige stijl in uw woning. Wanneer de deurlijst niet netjes aansluit op de plint dan raden wij aan om gebruik te maken van een plintneut. Met een plintneut kan de plint netjes geplaatst worden tegen de zijkant van de plintneut en de deurlijst bovenop de plintneut. Ook de plintneuten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat u het complete lijstwerk in dezelfde stijl kunt gaan toepassen. Voor een passend advies kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met onze klantenservice.

De vochtwerende MDF deurlijsten zijn zeer geschikt voor toepassing in bijna iedere woning. Dankzij de extreem hoge persing van het MDF is het eindproduct zeer sterk en stootvast. De vochtwerende MDF deurlijsten zijn van hoge kwaliteit en zijn standaard voorzien van het v313 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat het MDF succesvol is getest m.b.t. de waterwerendheid van het product. U kunt dus gerust met een vochtige doek de deurlijsten schoonmaken. Wij garanderen zelfs een stabiliteit van de deurlijsten tot een luchtvochtigheidsgraad van ruim 75%. De vochtwerende MDF deurlijsten worden gekenmerkt door een groene kernkleur. Deze kleur wordt gebruikt om het product te herkennen en heeft verder geen functie. Naast het v313 keurmerk zijn de deurlijsten tevens FSC gecertifieerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van het MDF afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

MDF is zeer goed bewerkbaar en gemakkelijk in allerlei verschillende vormen te frezen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en is daardoor erg mooi en strak af te werken. Onze deurlijsten zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en te schilderen en geeft het de lijst tevens een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke MDF plint of deurlijst die u bij ons besteld zijn standaard 2x 80mu gespoten wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de deurlijsten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De deurlijsten zijn dan 2x 80mu gespoten in de grondverf, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 in zijdeglans maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn in zowel mat als zijdeglans.

De vochtwerende MDF deurlijsten zijn leverbaar in lengtes van 2.44 meter en 4.88 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en geld. Voor de montage van de deurlijsten adviseren wij onze High Tack kit. Deurlijsten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de deurlijsten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd