Moduleo LayRed Wood Blackjack Oak 22210 Rigid Click PVC Incl. geïntegreerde 10dB ondervloer

Moduleo LayRed Wood Blackjack Oak 22210 Rigid Click PVC Incl. geïntegreerde 10dB ondervloer

45,90 Per m 2
Aantal m 2
Met snijverlies
?
Aantal pakken
Per m 2
45,90 54,95
Tot. m 2
1.99
Tot. prijs
91,34 109,35
Ik heb vragen over dit product
LAAGSTE PRIJS van NEDERLAND ontvangen?

Specificaties

Pakinhoud (in m²) 1.99 (8 planken)
Merk Moduleo
Randafwerking V-groef rondom
Gebruiksklasse 32 (normaal gebruik)
Garantie wonen 25 jaar
Garantie project 15 jaar
Keurmerk AgBB/DIBt
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Dikte slijtlaag in mm 0,55
Dikte in mm 6
Lengte in cm 131,7
Breedte in cm 18,9
Uitvoering Rigid Click PVC

Omschrijving

LayRed is de Rigid click PVC vloer van het in België geproduceerde merk Moduleo. Moduleo is inmiddels marktleider in de BeNeLux als het gaat om PVC vloeren en levert zijn vloeren wereldwijd. Wanneer de ondergrond niet volledig vlak is of bijvoorbeeld wanneer u over een bestaande tegelvloer wilt leggen dan biedt LayRed de ideale uitkomst. LayRed is namelijk sterk genoeg om de verschillen in de onderliggende vloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. De meerlagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. De bestaande vloer egaliseren is dus niet nodig en dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten. LayRed met geïntegreerde ondervloer installeer je snel en makkelijk zonder lijm. De vloer is bovendien onmiddellijk beloopbaar waardoor eventueel één ruimte in verschillende fases gelegd kan worden of in een zeer korte tijd opgeleverd kan worden.

LayRed is sterk zonder dat er aan comfort wordt ingeboet. De akoestische laag is elastisch en reageert veerkrachtig op lichaamsgewicht. Dat zorgt ervoor dat de vloer comfortabel, zacht en warm aanvoelt onder de voeten. Hoe zachter het vloeroppervlak, des te aangenamer om over te lopen. LayRed is ook aangenaam stil. De akoestische laag absorbeert het loopgeluid; geen krakend geluid of irritante klikgeluiden bij het lopen over LayRed. De herkenbare rode geïntegreerde ondervloer vermindert tevens het transmissiegeluid. Dat maakt van LayRed meteen de stilste vloer in het rigide vloerensegment. De vloer is standaard voorzien van een aangehechte 10dB ondervloer en is daardoor ook zeer geschikt voor in appartementen. De LayRad-collectie bestaat uit vele verbluffende designs, geïnspireerd op authentieke hout- en steenpatronen. Elk design heeft haarscherpe details en kent weinig herhalingen. Een LayRed vloer ziet er dus net zo uniek uit als zijn natuurlijke tegenhanger.

De TwinGuard PU-beschermlaag garandeert superieure kras- en vlekbestendigheid. Zo blijft het design langdurig intact en mooi, ook in de meest extreme omstandigheden. Tevens zijn de PVC vloeren deukvrij; de bovenste laag van de sterke kern is zo compact dat geen permanente indrukken van hakken of meubelpoten achterblijven. Als de druk wegvalt, neemt het materiaal gewoon weer zijn oorspronkelijke vorm aan. De LayRed vloer heeft ook betere isolatie-eigenschappen: zijn temperatuur blijft comfortabel in elk seizoen. Geen last van koude voeten dus, ook al sta je op een LVT-vloer met tegeldesign. LayRed is bovendien zeer geschikt voor vloerverwarming dankzij een warmteweerstand van 0,016KW. Parket en laminaat blijven levende materialen. LayRed daarentegen garandeert geen verandering in vorm onder invloed van vocht, fel zonlicht of temperatuurschommelingen (mits er een uitzettingsvoeg wordt aangebracht). Meerdere glasvezellagen verstevigen de kern en garanderen overal en altijd een vlakke vloer.


 Voor meer info over de unieke LayRed vloeren zie ook onderstaande video;
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

VivaFloors C1610 Tegel Rigid Click PVC incl. geïntegreerde ondervloer
 51,95  45,50
Per m 2
Direct leverbaar
Incl. gratis onderhoudsset t.w.v. € 40,00 *
COREtec Essentials Tile+ Mensa LVTE 1858 WPC Rigid Core Click PVC met 10dB vaste ondervloer
 65,45  55,45
Per m 2
Direct leverbaar
15% Korting
Moduleo LayRed Stone Silky Satin XL Tegel 46950 Incl. geïntegreerde 10dB ondervloer Rigid Click PVC
 56,95  47,45
Per m 2
Direct leverbaar
17% Korting
Beautifloor Citta Brescia 400091823 HDF/kurk Click PVC
 63,95  49,90
Per m 2
Direct leverbaar
22% Korting