Rechte blok Plint 15x160mm Vochtwerend MDF NewYork

Laden...

Rechte blok Plint 15x160mm Vochtwerend MDF NewYork

Vanaf 7,03 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
7,03 8,79
Tot. meter
2.44
Tot. prijs
7,03 8,79
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 15x160

Omschrijving

De vochtwerende MDF plint Recht Blok is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De rechte plint, ook wel gladde plint genoemd, wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen zowel een moderne als klassieke uitstraling. De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van 2mm aan de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat de plint niet scherp is en dat de verflagen goed hechten. Deze plint is 1,5cm dik en 16,0cm hoog.

De plinten met een dikte van 6 en 9mm hebben een kleine afschuining aan de achterzijde zodat deze altijd strak in de hoek geplaatst kunnen worden. De plinten van 12mm dik hebben een kleine kabelgoot voor één of twee dunne kabels en de plinten vanaf 15mm dikte hebben een kabelgoot voor twee tot drie normale kabels. Wanneer u meer ruimte nodig hebt kunt u eventueel overzetplinten bestellen, hier geeft u zelf de gewenste uitsparing aan.

De vochtwerende MDF plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn zeer geschikt voor in bijna iedere woning. Dankzij de extreem hoge persing van het MDF is het eindproduct zeer sterk en stootvast. De vochtwerende MDF plinten zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van het v313 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat het MDF succesvol is getest m.b.t. de waterwerendheid van het product. U kunt dus gerust met een vochtige dweil langs de plinten gaan. Wij garanderen zelfs een stabiliteit van de plinten tot een luchtvochtigheidsgraad van ruim 75%. De vochtwerende MDF plinten worden gekenmerkt door een groene kernkleur. Deze kleur wordt gebruikt om het product te herkennen en heeft verder geen functie. Naast het v313 keurmerk zijn de plinten tevens FSC gecertifieerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van het MDF afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

MDF is zeer goed bewerkbaar en makkelijk in allerlei vormen te frezen. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en is daardoor erg mooi en strak af te werken. Onze plinten zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de plint een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke MDF plint of deurlijst die u bij ons besteld zijn standaard 2x 80mu gespoten wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De plinten zijn dan 2x 80mu gespoten in de grondverf, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn.

De vochtwerende MDF plinten zijn leverbaar in lengtes van 2.44 meter en 3,05 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en werk. Voor de montage van de plinten adviseren wij onze High Tack kit. Plinten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de plinten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.

Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 16 - 20 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, productspecificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Luxe Plint 12x90mm Vochtwerend MDF Athene
 5,60  4,48
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Monument Plint 18x70mm Vochtwerend MDF Toulouse
 8,32  6,66
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Rechte blok Plint 15x70mm Hardhout NewYork
 5,38  4,30
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Kraal Plint 18x190mm Vochtwerend MDF Rhodos
 14,38  11,50
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting