Golf Plint 15x120mm Hardhout Lyon

Laden...

Golf Plint 15x120mm Hardhout Lyon

Vanaf 7,82 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
7,82 9,78
Tot. meter
2.10
Tot. prijs
7,82 9,78
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 15x120

Omschrijving

De hardhouten Golf plint heeft een subtiele uitstraling. Deze plint is vooral een goede keuze wanneer u een klassiek model wilt, zonder dat de plint veel aandacht wegneemt van uw prominente interieurstukken. De Golf plint, ook wel Lyon plint genoemd komt het best tot zijn recht in een klassiek interieur. Deze plint is 1,5cm dik en 12,0cm hoog.

De hardhouten plint Lyon is leverbaar in een dikte van 15mm en heeft aan de achterzijde een kabelgoot voor twee of drie standaard kabels. Dankzij de afschuining aan de achterzijde kunnen de plinten tevens strak in de hoek worden geplaatst. Wanneer u meer ruimte nodig hebt kunt u eventueel overzetplinten bestellen, hier geeft u zelf de gewenste uitsparing aan.

De hardhouten plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn uniek en van kwalitatief enorm hoogwaardige kwaliteit. De plinten worden geproduceerd uit een uitermate stootvaste mix van verschillende verlijmde hardhout soorten. De verlijming van de verschillende hardhoud soorten zorgt er mede voor dat de plinten extreem bestand zijn tegen krom trekken. Zelfs wanneer een lange plint op een werkende ondergrond wordt gemonteerd behoudt deze plint zijn stabiliteit. Een ander voordeel van de diverse verlijmde hardhoutsoorten is dat de plinten licht van gewicht zijn. Dit maakt het monteren van de plinten een eenvoudige en leuke klus.

Vanwege het kwalitatief hoogwaardige hardhout zijn de plinten uitermate stootvast en oersterk. Daarnaast zijn de hardhouten plinten beter bestand tegen vocht dan de MDF plinten. Hierdoor zijn de hardhouten plinten uitermate geschikt voor vloeren waar regelmatig gedweild wordt. Door de ‘Gesso’- plamuurlaag, die wij als grondlaag op de hardhouten plinten aanbrengen, kunnen wij dit unieke materiaalsoort extreem glad afwerken. De verschillende hardhoutsoorten zijn allen voorzien van het FSC keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van de hardhouten plinten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

De plinten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de plint een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke hardhouten plint die u bij ons besteld zijn standaard voorzien van een dubbele ‘Gesso’ spuitplamuurlaag wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De plinten zijn dan standaard geplamuurd, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn.

De hardhouten plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2.10 meter en 4.20 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en werk. Voor de montage van de plinten adviseren wij onze High Tack kit. Plinten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de plinten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.

De standaard dubbel gegronde plinten hebben een levertijd van ca. 2 tot 4 werkdagen. Wanneer u kiest voor voorgelakte plinten dan is de levertijd ca. 5 tot 8 werkdagen. Volledig afgelakte plinten hebben een levertijd van ca. 6 - 10 werkdagen. Wanneer u kiest voor de glansgraad ‘hoogglans’ kan dit nog enkele dagen langer duren in verband met de droogtijd van de plinten. Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 10 - 15 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, productspecificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
kiest voor de glansgraad ‘hoogglans’ kan dit nog enkele dagen langer duren in verband met de droogtijd van de plinten. Maatwerk plinten met afwijkende afmetingen (hoogte/dikte of overzetplinten) dienen apart gezaagd te worden en hebben doorgaans ook een langere levertijd van ca. 16 - 20 werkdagen. Voor vragen over bijvoorbeeld levertijden, productspecificaties etc. kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Halfschuine plint 18x70mm Vochtwerend MDF Detroit
 6,86  5,49
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Franse Deurlijst 15x90mm Vochtwerend MDF Napels
 6,29  5,03
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Trede Plint 18x70mm Vochtwerend MDF Chicago
 8,32  6,66
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Lijn Plint 15x100mm Vochtwerend MDF SanDiego
 11,46  9,17
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Profiteer tot 30% korting op het gehele assortiment
dag
uren
min
sec