• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd

Viva Floors

Viva Floors PVC vloer

Viva Floors heeft vloeren van een hoogwaardige kwaliteit, en stemt de vloeren naar de wensen van de klant. Met een vloer van Viva Floors heeft u een vloer waar u zich thuis bij voelt voor passende prijs. De vloeren van Viva Floors hebben mooie hout dessins en zijn daardoor moeilijk van echt hout te onderscheiden. De vloeren hebben eigenlijk geen onderhoud nodig, dus u heeft niet de nadelen van een echte houten vloer. De vloeren zijn ook gemakkelijk schoon te houden, stofzuigen en dweilen met een pvc cleaner is voldoende.

3 collecties

De Select 20-03 collectie heeft een ruime keuze uit verschillende houtdessins. Deze collectie is geschikt voor de particulier en licht commercieel gebruik. Hij is daarmee geschikt voor uw woning. De stroken uit deze collectie hebben een afmeting van 22,9 cm breed bij 121,9 cm lang. De stroken zijn 2mm dik en hebben een toplaag van 0,33mm. De stroken zijn voorzien van een deep embossing dit houdt in dat er een voelbare houtstructuur is die zorgt voor een natuurlijke look en feel. De vloeren uit de Select collectie zijn afgewerkt met een matte PU toplaag. Dit houdt in dat uw vloer extra goed beschermt is tegen krassen en beschadigingen. De Select collectie bestaat uit 3 verschillende series: Plain Oak, Nature Oak en Royal Oak. Hierdoor heeft de keuze uit verschillende kleuren en hout dessins.

De Balance 25-05 collectie laat zich omschrijven al functioneel en mooi. De vloeren uit deze collectie zijn geschikt voor particulier en commercieel gebruik. De vloeren zijn bijvoorbeeld geschikt voor winkels, kantoor, gezondheidszorg maar ook voor in uw woning. Bij deze collectie is goed gekeken naar de functionaliteit maar is de look van de vloer niet vergeten. Ook de Balance collectie is voorzien van mooie hout dessins. De stroken uit de Balance collectie hebben een afmeting van 121,9cm lang bij 22,8cm breed. De stroken zijn 2,5mm dik en hebben een toplaag van 0,55mm. Bij de XL serie hebben de stroken een lengte van 142,2 cm, dit vergroot de ruimte. Ook deze collectie heeft een deep embossing wat inhoud dat de vloer een natuurlijke voelbare houtstructuur heeft. De Balance collectie bestaat uit 2 series: Plain Oak en Nature Oak XL.

Exclusieve collectie

De Exclusieve 25-05 collectie bestaat een exclusieve pvc vloeren. Ze onderscheiden zich door hun afmetingen en afwerkingen. De Authentic Register en de Vintage Register serie hebben mooie sfeervolle vloeren geschikt voor elk interieur. De vloeren hebben en warme natuurlijke uitstraling en zijn van een goede kwaliteit. De vloeren worden ook gebruikt voor ziekenhuizen, winkels, kantoren maar ook voor uw woning. De register stroken hebben een afmeting van 121,9 cm lang bij 22,8 cm breed. De stroken zijn 2,5mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55mm. De stroken hebben een register embossing wat de vloer nog natuurlijker maakt. Dankzij de v-groef wordt het effect van houten planken extra versterkt.

De Plain Oak Long serie heeft extra lange stroken van 142,2 cm lang. Verder heeft deze vloer dezelfde eigenschappen als de Register series.

Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl