• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd

Moduleo

Moduleo Vloeren

Als u kiest voor een Moduleo kiest u voor een duurzame unieke vloer. Moduleo vloeren zijn zo ontworpen dat de patronen en texturen lijken die van natuurlijk hout en steen. Alleen heeft u met Moduleo niet de nadelen van natuurlijk hout of steen. Moduleo vloeren hebben veel voordelen ze zijn: waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, warmte-isolerend, geluiddempend, streep en vlekbestendig en betrouwbaar, u krijgt minstens 15 jaar garantie. Moduleo pvc is samengesteld uit verschillende lagen waardoor de vloer van uitstekende kwaliteit is. Ook hebben de vloeren een PU-toplaag deze beschermt de vloer tegen krassen en vuil. Moduleo heeft zowel click als plak stroken in hun collectie opgenomen. De plak stroken worden verlijmd op een geëgaliseerde vloer. De click stroken zijn voorzien van een clickverbinding waardoor de vloer makkelijker te leggen is. Bij click pvc volstaat u met een goede ondervloer.

Collecties

Moduleo heeft twee verschillende collecties, Select en Transform. De Select collectie is geschikt voor Residentieel en licht projectmatig gebruik. De clickstroken uit deze serie hebben een dikte van 4,5mm en een slijtlaag van 0,4mm. De plakstroken hebben een dikte van 2mm en een slijtlaag van 0,4mm. De Transform collectie is geschikt voor projectmatig en residentieel gebruik. De clickstroken uit deze collectie hebben een dikte van 4,5mm en een slijtlaag van 0,55mm. De plakstroken hebben een dikte van 2,5mm en een slijtlaag van 0,55mm.

De Select collectie bestaat uit verschillende series en dessins, er is een hout en een steendessin. De volgende series vindt u binnen de select collectie: Classic Oak, Country Oak, Tectona Teak, Verdon Oak, Cantera, Jazz, Olympia en Sicilian Slate. Bijna alle series zijn in click en plak verkrijgbaar. In de plak uitvoering zijn de volgende afmetingen beschikbaar: 163mm x 988mm met v-groef. In de click uitvoering hebben alle stroken en tegels een v-groef zijn en zijn de stroken in deze afmeting verkrijgbaar: 191mm x 1316mm. De click tegels hebben een afmeting van 324 x 655mm. De tegels in plak uitvoering hebben de volgende afmetingen: 329mm x 659mm zonder v-groef en 493mm x 493mm zonder v-groef.

Transform collectie

De Transform collectie bestaat uit verschillende series en dessins, er is een hout en een steendessin. De volgende series vindt u binnen de Transform collectie: Baltic Maple, Classic Oak, Ethnic Wengé, Latin Pine, Montreal Oak, Ontario Elm, Verdon Oak, Concrete, Flemish Stone, Tivoli Travertin en Valley Stone. Bijna alle series zijn in 2 afmetingen en in click en plak verkrijgbaar. Alle stroken en tegels zijn voorzien van een v-groef. In de plak uitvoering zijn de volgende afmetingen verkrijgbaar, 196mm x 1320mm en 246mm x 1498mm. In de click uitvoering zijn dat de afmetingen 191mm x 1316mm en 241mm x 1494mm. De tegels in plak uitvoering hebben de volgende afmetingen: 329mm x 659mm en 493mm x 493mm. De tegels in click uitvoering zijn alleen in de afmeting 324mm x 655mm.

Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl