• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd

Beautifloor

Beautifloor vloeren

Beautifloor staat voor mooie vloeren die passen in elk interieur en u jarenlang woonplezier bieden. De vloeren zijn niet alleen mooi maar ook eenvoudig te instaleren. De vloeren zijn eenvoudig schoon te maken, stofzuigen en dweilen is voldoende. U kunt ervoor te kiezen om dit te doen met de Beautifloor onderhoudsproducten hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer. Vloerverwarming is met Beautifloor vloeren geen probleem mits de juiste leginstructies en ondervloer worden gebruikt.


Collectie

De collectie van Beautifloor bestaat uit click pvc, pvc Design en laminaatvloeren. Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit klik vinyl, PVC Design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil. De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors.


Laminaatvloer

Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl. De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. De Beautifloor PVC Design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.


Installeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar die ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een Beautifloor-vloer de perfecte keuze voor u. Beautifloor-vloeren kunt u eenvoudig schoonhouden met een stofzuiger of door deze lichtvochtig te reinigen met de daarvoor beschikbare Beautifloor-onderhoudsproducten. Heeft u behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Beautifloor-vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren (na te lezen in de vloerverwarmingsinstructie). Klik voor alle beschikbare dessins op de link Vinyl Vloeren of Laminaat vloeren. Wenst u een passende entree-mat, klik dan op de andere link.

Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl