Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

I.V.M. het Corona virus is onze showroom tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden in Nederland & België volgens standaard levertijden afgeleverd. Voor meer info klik hier.

Laminaat en PVC vloeren in Zwolle en Meppel

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer of laminaat vloer dan bent u bij dé OnlineVloerenSpecialist.nl in Nieuwleusen, vlakbij Zwolle, op het juist adres. Wij leveren namelijk de beste laminaat vloeren en PVC vloeren voor de gegarandeerde laagste prijs van Nederland. Dankzij grootschalige en rechtstreekse inkoop bij diverse fabrikanten garanderen wij snelle levertijden en de hoogste kwaliteit. Wij zijn gevestigd in Nieuwleusen, dit is een dorp vlakbij Zwolle in Overijssel. Onze winkel is gevestigd aan de Rollecate 3e in Nieuwleusen. Dit is ongeveer 5 minuten rijden vanaf de A-28 tussen Zwolle en Meppel.

 

Wanneer u PVC vloeren of laminaat vloeren wilt kopen dan kunt u deze komen zien, voelen en direct meenemen vanaf onze showroom in Nieuwleusen. Dankzij een uitgebreid assortiment van ruim 700 verschillende soorten en kleuren PVC vloeren en laminaat vloeren vindt u bij ons altijd een vloer die past binnen uw budget en gestelde wensen en behoeften. Uiteraard kunt u ook uw PVC vloer of laminaat vloer online bestellen via onze webshop. Onze vloerenwinkel ligt in het karakteristieke Salland in Overijssel. Nieuwleusen ligt tussen Zwolle en Meppel. Omliggende plaatsen zijn Dalfsen, Staphorst, Genemuiden, Hasselt en Balkbrug. Dankzij deze geografische gunstige ligging zijn wij snel te bereiken. Vanaf Utrecht, Amsterdam en Groningen is het ongeveer een uur rijden, vanaf Amersfoort, Apeldoorn en Heerenveen is het ongeveer een half uur rijden naar onze winkel.

 

Onze gespecialiseerde vloerenwinkel beschikt ook over een vakkundig montageteam. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in deze branche bent u dus ook verzekerd van de juiste afwerking van de vloer. Onze erkende adviseurs helpen u graag verder in onze winkel. Uiteraard geven wij ook telefonisch of per mail gratis advies over de verschillen en mogelijkheden van PVC vloeren en laminaat vloeren.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00uur. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@onlinevloerenspecialist.nl of een bezoek brengen aan onze winkel in Nieuwleusen.