Facebook Pixel

I.V.M. het Corona virus is onze showroom tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden in Nederland & België volgens standaard levertijden afgeleverd. Voor meer info klik hier.

Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Informatie over leveringen, legwerk & showroom

Corona virus
De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom volgen wij bij dé OnlineVloerenSpecialist de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten zoals de Nationale Veiligheidsraad in België.

Leveringen
Vooralsnog zullen onze eigen bezorgroutes, transporteurs en pakketvervoerders volgens schema blijven rijden. Er zijn op dit moment nog geen vertragingen in zowel Nederland als België. Wel zullen de chauffeurs meer afstand bewaren en de goederen leveren tot aan de voordeur. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking en verzoeken een ieder minimaal 1,5meter afstand te houden.
Uiteraard hanteren wij alle gestelde richtlijnen van het RIVM en nemen wij extra hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

Legwerk
Tijdens de installatie van uw vloer willen wij u verzoeken niet constant in de ruimte aanwezig te zijn waar de vloer gelegd wordt en pas weer terug te komen nadat de stoffeerders helemaal gereed zijn. Wij vragen u om sowieso minimaal 1,5 meter afstand te bewaren wanneer u toch vragen/opmerkingen hebt aan de stoffeerder. Contact vindt telefonisch en bij voorkeur direct met de stoffeerder plaats om fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken of te voorkomen.
Wilt u contact met onze stoffeerders helemaal voorkomen dan is er ook de mogelijkheid om uw huissleutel een dag voor plaatsing van de vloer (in een gesloten envelop voorzien van uw bestelnummer) bij ons in te leveren op de vestiging, waarbij wij de sleutel in onze sleutelkluis bewaren en meegeven aan de stoffeerders die de vloer bij u komen plaatsen. Wij hebben onze stoffeerders geïnstrueerd de richtlijnen vanuit het RIVM nauwgezet te volgen en ons direct op de hoogte te stellen als de situatie hun werkzaamheden niet langer mogelijk maakt.

Showroom
Voor een ieders veiligheid gaat onze showroom tijdelijk dicht. Om goed en eerlijk advies te geven is het bewaren van 1,5 meter afstand in een interieurwinkel een enorme uitdaging. We hebben daarom besloten om de showroom tot nader order te sluiten. Wel blijft ons magazijn geopend en kan hier op gepaste afstand uw bestelling gewoon worden afgehaald.

U kunt 24/7 ons gehele assortiment bekijken in onze webshop. Op aanvraag kunnen er kleurenstalen worden verstuurd of worden opgehaald van bijna ons gehele assortiment. Uiteraard zijn wij ook 5 dagen per week telefonisch of per mail beschikbaar voor al uw vragen, advies of het opstellen van offertes.

Dankbaar
In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij enorm trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op alle leveranciers, vervoerders, magazijnmedewerkers en alle andere collega’s die er samen voor zorgen dat onze service en levering ook in deze periode gewoon door kunnen gaan.