Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

I.V.M. het Corona virus is onze showroom tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden in Nederland & België volgens standaard levertijden afgeleverd. Voor meer info klik hier.

Een PVC vloer voor in de slaapkamer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw slaapkamer dan is PVC hiervoor uitermate geschikt. Een PVC vloer kraakt en werkt namelijk niet waardoor u geen last hebt van loopgeluiden. Omdat elke PVC vloer voorzien is van een decorlaag is PVC verkrijgbaar in honderden verschillende structuren en designs. Hierdoor is er altijd wel een passende kleur die uw slaapkamer compleet maakt. Een PVC vloer is ook zeer slijtvast. Hierdoor hebt u nog meer grip en glijd u dus niet snel uit.

 

Naast het feit dat een PVC vloer dus altijd verkrijgbaar is in het design wat u zoekt en niet kraakt en piept is een PVC vloer ook zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Omdat een PVC vloer volledig vocht- en waterbestendig is kan de vloer gemakkelijk met water worden schoongemaakt. Gekeurde PVC vloeren zijn net zo veilig als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt mag worden. Let er dus altijd goed op dat uw vloer voldoet aan de gestelde eisen en keurmerken. Dan bent u er namelijk verzekerd van dat uw vloer volkomen veilig, antibacterieel en volledig hygiënisch is.

 

PVC is ook zeer geluiddempend en isolerend. In tegenstelling met bijvoorbeeld laminaat of plavuizen dempt PVC geluid enorm. Hierdoor is het nog stiller in uw slaapkamer. Wanneer uw slaapkamer is voorzien van vloerverwarming dan adviseren wij plak PVC, dit neemt zeer snel de warmte op waardoor uw vloer direct warm aan voelt. Wanneer uw slaapkamer niet voorzien is van vloerverwarming dan is klik PVC wellicht een beter alternatief omdat deze is voorzien van een ondervloer. Hierdoor blijft de vloer wat warmer en constanter op temperatuur. Wanneer de slaapkamer echter op de 1e verdieping is, dan zal dit verschil echt minimaal zijn omdat de ruimte eronder normaal gesproken altijd op temperatuur is. Op de begane grond kan dit anders zijn omdat deze direct op de ondergrond zit wat bij weerschommelingen wel van temperatuur kan verschillen. Hierdoor zal het verschil van warmte dus groter zijn waardoor een plak PVC vloer soms wat kouder kan aanvoelen.

 

Kies nu eenvoudig uw favoriete vloer met onze handige keuzehulp. Komt u er net uit of heeft vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan graag voor u klaar voor een duidelijk een eerlijk advies. Telefoonnummer: 0529- 712071 of per mail: info@onlinevloerenspecialist.nl