Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

I.V.M. het Corona virus is onze showroom tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden in Nederland & België volgens standaard levertijden afgeleverd. Voor meer info klik hier.

Een PVC vloer voor in de keuken

Een PVC vloer is zeer geschikt voor de keuken omdat een PVC vloer sterk en vooral ook erg hygiënisch is. De keuken is meestal een ruimte in een woning wat zwaar wordt belast. Naast het koken en eten wordt hier ook vaak veel tijd doorgebracht met vrienden en familie. De keuken is het centrum van de woning wat de woning kleur, stijl en vooral een goed gevoel moet geven. Het is dus van belang dat de vloer sterk is en tegen een stootje kan. Een PVC vloer heeft een sterkte toplaag waardoor er nauwelijks krassen en deuken in de vloer komen. Deze toplaag beschermt de decorlaag wat voorzien is van een warme natuurlijke uitstraling met voelbare structuren. Deze toplaag is verkrijgbaar in honderden verschillende designs wat uw keuken altijd de juiste uitstraling geeft wat past bij uw woning.

 

Daarnaast is de vloer volledig vochtbestendig en waterdicht vanaf de bovenkant. Stof en etensresten trekken niet weg in de vloer omdat naden en kieren zijn afgedekt door de vloer of met kit.  Hierdoor is de vloer gemakkelijk schoon te houden met een beperkte hoeveelheid water en zonder schadelijke chemische stoffen.

Gekeurde PVC vloeren zijn net zo veilig als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt mag worden. Let er dus altijd goed op dat uw vloer voldoet aan de gestelde eisen en keurmerken. Dan bent u er namelijk verzekerd van dat uw vloer volkomen veilig, antibacterieel en volledig hygiënisch is.

 

Naast dat de vloer hygiënisch en sterk is, is een PVC vloer ook zeer stil. PVC dempt namelijk enorm het geluid, zeker in tegenstelling met plavuizen wat geluid juist versterkt. Hierdoor is het nog prettiger om in de keuken te wonen en te leveren. Daarnaast is een PVC vloer ook zeer geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. De vloer werkt als het ware als een warmtegeleider waardoor deze snel warm is en blijft. Alle PVC vloeren op onze site zijn voorzien van een stabilisatie laag, iets wat van belang is voor het eventueel wel of niet werken van de vloer. Houdt daarnaast altijd rekening met de juiste beschermlaag in het desbetreffende toepassingsgebied. In een keuken adviseren wij daarom altijd een toplaag van 0,5mm omdat deze ruimte veel en intensief belopen wordt.

 

Een PVC vloer is dus zeer geschikt voor de keuken, hieronder de voordelen op een rijtje:

-          Hygiënisch > lage emissiewaarden, Europees gekeurd

-          vocht- en waterbestendig > makkelijk te reinigen

-          Sterk > kras en deuk bestendig

-          Slijtvast > voldoende grip en bestand tegen intensief gebruik

-          Stil > werkt geluidsisolerend

-          Warmtegeleidend > ideaal bij vloerverwarming en verkoeling

 

Kies nu eenvoudig uw favoriete vloer met onze handige keuzehulp. Komt u er net uit of heeft vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan graag voor u klaar voor een duidelijk een eerlijk advies. Telefoonnummer: 0529- 712071 of per mail: info@onlinevloerenspecialist.nl