Rechte Deurlijst 15x50mm Hardhout Berlijn

Laden...

Rechte Deurlijst 15x50mm Hardhout Berlijn

Vanaf 3,63 Per meter
Afmeting (dikte x hoogte)
RAL nummer
Aantal meter
Met snijverlies
?
Aantal plinten
Per meter
3,63 4,54
Tot. meter
2.44
Tot. prijs
3,63 4,54
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Levertijd 1 - 6 werkdagen (Gegrond)
Afmeting 15x50

Omschrijving

De hardhouten Rechte deurlijst is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De rechte deurlijst, ook wel blok deurlijst of gladde deurlijst genoemd, wordt al jaren lang als beste verkocht bij dé OnlineVloerenSpecialist. Dankzij zijn strakke vormen heeft de deurlijst zowel een moderne als klassieke uitstraling. De rechte deurlijst heeft twee kleine ‘rondingen’ van ca. 2mm aan beide voorzijden. Dit zorgt ervoor dat de deurlijst niet scherp is en dat de verflagen goed hechten. Deze deurlijst is 1,5cm dik en 5,0cm breed.

De hardhouten deurlijsten, ook wel architraven genoemd, omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Op deze manier werkt u de deurkozijnen netjes af en creëert u een sfeervolle overgang tussen de wand en het kozijn. Wanneer u een wand laat stukadoren kunnen er bij de afscheiding van de wand en het kozijn scheuren ontstaan. Een deurlijst ontneemt het zicht op deze afscheiding en dus ook op eventuele scheuren. Wanneer u rekening houdt met de stijl van de plint dan kan een deurlijst ook een erg mooie aanvulling zijn in de afwerking van uw interieur. Door de juiste plinten en deurlijsten te combineren creëert u een prachtige en gelijkwaardige stijl in uw woning. Wanneer de deurlijst niet netjes aansluit op de plint dan raden wij aan om gebruik te maken van een plintneut. Met een plintneut kan de plint netjes geplaatst worden tegen de zijkant van de plintneut en de deurlijst bovenop de plintneut. Ook de plintneuten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat u het complete lijstwerk in dezelfde stijl kunt gaan toepassen. Voor een passend advies kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met onze klantenservice.

De hardhouten deurlijsten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn uniek en van kwalitatief enorm hoogwaardige kwaliteit. De deurlijsten worden geproduceerd uit een uitermate stootvaste mix van verschillende verlijmde hardhout soorten. De verlijming van de verschillende hardhoud soorten zorgt er mede voor dat de plinten extreem bestand zijn tegen krom trekken. Zelfs wanneer een lange plint op een werkende ondergrond wordt gemonteerd behoudt deze plint zijn stabiliteit. Een ander voordeel van de diverse verlijmde hardhoutsoorten is dat de deurlijsten licht van gewicht zijn. Dit maakt het monteren van de deurlijsten een eenvoudige en leuke klus.

Vanwege het kwalitatief hoogwaardige hardhout zijn de deurlijsten uitermate stootvast en oersterk. Daarnaast zijn de hardhouten deurlijsten beter bestand tegen vocht dan de MDF deurlijsten. Door de ‘Gesso’- plamuurlaag, die wij als grondlaag op de hardhouten deurlijsten aanbrengen, kunnen wij dit unieke materiaalsoort extreem glad afwerken. De verschillende hardhoutsoorten zijn allen voorzien van het FSC keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de grondstoffen van de hardhouten deurlijsten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

De deurlijsten van dé OnlineVloerenSpecialist zijn niet voorzien van een folie maar worden op professionele wijze gespoten. Hierdoor zijn ze eenvoudig bij te werken en geeft het de deurlijst een mooie en natuurlijke uitstraling. Elke hardhouten deurlijst die u bij ons besteld zijn standaard voorzien van een dubbele ‘Gesso’ spuitplamuurlaag wat een uitermate degelijke en dubbele grondlaag garandeert. Optioneel kunt u de plinten ook voorgelakt of zelfs volledig afgelakt bestellen in de door u gekozen RAL kleur. De deurlijsten zijn dan standaard geplamuurd, 1x 80mu voorgelakt in de gekozen RAL kleur en 1x 80mu afgelakt in de gekozen RAL kleur. Onze standaard RAL kleuren zijn: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016 in zijdeglans maar op aanvraag kan dit ook iedere andere RAL kleur zijn in zowel mat als zijdeglans.

De hardhouten deurlijsten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2.44 meter. Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. Dankzij de langere lengtes hebt u in bijna in iedere situatie een naadloos resultaat en bespaart u tevens tijd en werk. Voor de montage van de deurlijsten adviseren wij onze High Tack kit. Deurlijsten monteren met deze kit is eenvoudiger en mooier dan schroeven. Voor het afwerken van de deurlijsten adviseren wij onze Acryl kit. Met deze kit kunt u eventuele naadjes en kiertjes volledig afdichten.
mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Golf Plint 15x120mm Hardhout Lyon
 9,78  7,82
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Kraal Plint 12x68mm Vochtwerend MDF Rhodos
 4,75  3,80
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Schuine Deurlijst 18x70mm Vochtwerend MDF Dortmund
 4,44  3,55
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting
Klassieke Plint 18x100mm Vochtwerend MDF Bordeaux
 9,50  7,60
Per meter
Direct leverbaar
20% Korting