COREtec Megastone 1910 Vesuvius WPC Rigid Core Click PVC met 10dB geïntegreerde ondervloer

Laden...

COREtec Megastone 1910 Vesuvius WPC Rigid Core Click PVC met 10dB geïntegreerde ondervloer

51,13 Per m 2
Aantal m 2
Met snijverlies
?
Aantal pakken
Per m 2
51,13 67,45
Tot. m 2
2.59
Tot. prijs
132,43 174,70
Ik heb vragen over dit product

Specificaties

Pakinhoud (in m²) 2,590 (6 panelen)
Merk COREtec
Randafwerking V-groef rondom
Gebruiksklasse 33 (zwaar gebruik)
Garantie wonen 99 jaar
Garantie project 10 jaar
Keurmerk AgBB/DIBt
Levertijd 1 - 4 werkdagen
Dikte slijtlaag in mm 0,55
Dikte in mm 8
Lengte in cm 91,5
Breedte in cm 47,1
Uitvoering Click PVC

Omschrijving

COREtec vloeren zijn op dit moment de allerbeste click PVC vloeren in Europa vanwege de unieke en extreem sterke samenstelling. De harde kern bestaat uit een comfortabele WPC drager met een sterke PVC toplaag met een 0,55mm slijtlaag. De onderkant is voorzien van een kurklaag wat zorgt voor een perfecte 10dB geluiddemping en is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Deze unieke en extreem slijtvaste vloeren zijn 100% waterdicht en dus goed bestand tegen water en vocht, zelfs emmers vol. Deze vloeren zijn ook 100% kindvriendelijk dankzij de duurzame opbouw en de geïntegreerde kurklaag De PVC vloeren zijn warmer, veiliger, stiller en altijd klaar om te spelen, zelfs tijdens onstuimige en rommelige speelmomenten. Deze vloeren zijn zelfs 100% huisdiervriendelijk, de vloeren zijn namelijk voorzien van extra dikke slijtlagen om krassen en slijtage te weerstaan, wand de beste vriend van de mens is niet altijd de beste vriend van een vloer.

Probeer deze vloer in de keuken of badkamer; ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. De 100% waterdichte kern, sterke PVC tussenlaag en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat de vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec vloeren een levenslange garantie op huishoudelijk gebruik. Dankzij de geïntegreerde ondervloer en het sterke en massieve kliksysteem installeer je de COREtec PVC vloeren op of over welke ondergrond ook zonder lijm, spijkers of extra ondervloer. Vergeet schuren, polijsten, lakken of ander uitgebreid onderhoud, deze vloeren zijn namelijk extreem onderhoudsvriendelijk. Alle COREtec vloeren hebben een unieke kurkonderlaag waardoor de vloeren altijd comfortabel en warm aanvoelen. Kurk heeft de sterke eigenschap zich aan te passen aan de omgevingstemperatuur, wanneer er geen vloerverwarming en/of -koeling is zal de vloer dus opwarmen middels de omgevingstemperatuur in de ruimte via bijvoorbeeld andere verwarming zoals de radiators. Kurk zorgt ook voor een extra geluiddemping waardoor uw vloer nog stiller is en zelfs geschikt voor in appartementen. Alle COREtec vloeren zijn namelijk standaard voorzien van het 10dB certificaat en hebben ook daarom geen extra ondervloer meer nodig. Een kurk onderlaag is ook gemakkelijk te plaatsen op bestaande harde oppervlakken waardoor oneffenheden in ondervloeren perfect worden verborgen. Het is één van de meest duurzame materialen die er zijn. Kurk wordt geoogst uit de kurkboom en kan elk decennium opnieuw worden geoogst zonder de boom te beschadigen.

Alle COREtec vloeren hebben een hoogwaardige slijtlaag van maar liefst 0,55mm waardoor deze altijd geschikt is voor zwaar huishoudelijk gebruik en/of projectmatig gebruik. Dankzij de massieve kern heeft de vloer geen acclimatisatie nodig en is deze tevens antistatisch. Bij indruk van zware meubelpoten zullen er zeker geen zichtbare veranderingen aanwezig zijn. Het embossed in register reliëf volgt de hout en steenstructuur in vele series van de COREtech vloeren en creëert een prachtig levensecht effect, zeker wanneer hier zon of strijklicht overheen schijnt. Deze click PVC vloeren zijn zeer eenvoudig te plaatsen en kan stap voor stap worden uitgevoerd met onderstaande instructievideo.


mechanic
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op afspraak bezorgd

Vergelijkbare producten

Premium polyurethaan ondervloer 2mm 86145
 6,45  5,39
Per m 2
Direct leverbaar
16% Korting
QuickStep Capture Hydroseal Zwartgeverfde eik SIG4755 Laminaat
 39,95  35,90
Per m 2
Direct leverbaar
10% Korting
Moduleo Select Wood Brio Oak 22247 Click PVC
 47,95  33,91
Per m 2
Direct leverbaar
29% Korting
Moduleo Roots 55 Tegel Meteora 46967 PVC- INCL. GRATIS PLINTEN*
 46,95  35,66
Per m 2
Direct leverbaar
Incl. GRATIS PLINTEN *
VAKANTIEGELD DEALS! Profiteer tot 50% korting op het gehele assortiment
dag
uren
min
sec