Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Visgraatvloer Hip en modieus!

De visgraatvloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een aantal jaar geleden was het wat verouderd en achterhaald. Momenteel is het weer helemaal hip en modieus. 

De visgraatvloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een aantal jaar geleden was het wat verouderd en achterhaald. Momenteel is het weer helemaal hip en modieus. 

 

Een visgraatvloer past in alle type woningen. Of het nu een oude statige woning is of een nieuw appartement. Een visgraatvloer heeft een chique stijlvolle uitstraling.

 

Vroeger legde men een visgraatvloer met houten planken. Tegenwoordig is het ook in PVC verkrijgbaar. De voordelen van een PVC in combinatie met een visgraatmotief zorgen voor een modern en comforttabel wooncomfort.

 

De stroken die u kiest, hebben allemaal dezelfde afmeting. De planken worden zo gelegd, dat er een visgraatpatroon ontstaat. De stroken kunnen tot aan de rand worden gelegd. Een andere optie is de afwerking met een bies.

 

 

Er zijn verschillende afmetingen van planken. Voor een kleinere ruimte kunt u het beste kiezen voor een wat smallere plank. In een grotere ruimte kunt u beter kiezen voor een wat bredere plank.

 

Onze collectie visgraat vloeren


Een voordeel van PVC is dat het in vele kleuren te verkrijgen is. Hieronder 2 voorbeelden.

 

Op zoek naar een strakke vloer of juist een warme houtlook? Dan is de VivaFloors Oak Visgraat iets voor u. Het geeft de ruimte een luxe uitstraling. 

 

mFLOR Parva Parquet heeft een unieke formaat van 22.86 x 7.62 cm. Hierdoor biedt het veel  mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het traditionele visgraat motief of het zigzag patroon. mFLOR Parva Parquet is verkrijgbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.


 

Shoptip! Kijk op www.onlinevloerenspecialis.nl voor ons gehele aanbod van PVC vloeren. We bieden zowel klik als plak vloeren aan. Maar ook voor een bijpassende plint bent u op het juiste adres.