Facebook Pixel
Gratis bezorgd VA. € 99,-
100% laagste prijs garantie
Hoogwaardige kwaliteit
Niet goed = geld terug

Blog

 1. Een houten vloer in de tuin

  Veel mensen hebben tegenwoordig een houten vloer binnenshuis, in de vorm van laminaat bijvoorbeeld. Het geeft een warme uitstraling en is duurzaam. Dus waarom gebruiken we het dan ook niet buitenshuis, in de tuin bijvoorbeeld of als vloer in je tuinhuis? Lees snel verder waarom dit een heel goed idee is voor elke tuin!

  Lees verder...
 2. Eindstukjes zagen en plinten plaatsen bij een kozijn, hoe doe je dat?

  Je wilt weten hoe je eindstukjes moet zagen of plinten moet plaatsen bij een kozijn? Lees dan nu verder! Lees verder...

 3. De juiste plintneut voor een mooi geheel

  Een plintneut zorgt voor een mooie overgang tussen de plint en de deurlijst. Een plint en deurlijst kunnen van elkaar verschillen qua afmeting en vorm. Een plintneut kan dit verschil overbruggen, zodat naden en kieren weggewerkt zijn.

  Lees verder...
 4. Oktober, de woonmaand!

  Nog heerlijk aan het nagenieten van de nazomer? Het is bijna zover, de maand oktober staat voor de deur. Oktober, de woonmaand!

   

  Oktober is al jaren de “woonmaand”. Het zomerse buitenleven is voorbij. We schakelen over op een ‘binnenleven’. Het is fijn als uw huis er warm, gezellig en uitnodigend uitziet. Dan is het prettig om tijdens de koude maanden binnen te zijn. Lekker op de bank met een beker warme chocolademelk. Of met een goed boek bij de kachel. Oktober is dus de maand om eens kritisch naar je huis te kijken. Is alles nog naar wens? Of is er een hoekje/deel van je huis dat niet naar je zin is? De aanpak begint bij de basis van je inrichting. De vloer speelt daarbij een belangrijke rol. Wanneer je de keuze voor materiaal en kleur hebt gemaakt, kun je daar de verdere inrichting en kleuren op aanpassen. 

  Lees verder...
 5. De kleine dingen zorgen ervoor dat je inrichting een mooi geheel vormt

  Een voorbeeld hiervan zijn de plinten. Een mooie plint, passend bij de vloer, maakt je interieur helemaal af. Een plint wordt gebruikt voor de afwerking van de vloer. Als de vloer is gelegd, blijven er zichtbare kiertjes. De vloer en de muur sluiten dan niet mooi op elkaar aan. De plint wordt op de kiertjes gezet. Op deze manier worden de kiertjes gedicht.

  Lees verder...
 6. Hoe kies ik de juiste laminaatvloer?

  Hoe kies ik de juiste laminaatvloer? 

  Er is altijd een juiste laminaatvloer te vinden. De keuze in kleur en kwaliteit is reuze. Dit kan de keuze juist moeilijker maken. Hieronder tips die u kunnen helpen de juiste vloer te kiezen. 

  Lees verder...
 7. Verschillende gebruiksklassen van een laminaatvloer

  Verschillende gebruiksklassen van een laminaatvloer.

  Laminaat wordt ingedeeld in 3 verschillende klassen. Namelijk, 31, 32 of 33.   

  Klasse 31 is geschikt licht gebruik. De vloer is geschikt voor bijv. slaapkamer of zolder. De laminaatplanken zijn meestal 6mm of 7mm dik.

  Lees verder...
 8. PVC in de badkamer

  PVC in de badkamer

  De badkamer is een ruimte die door jong en oud intensief wordt gebruikt. In deze ruimte kom je helemaal tot rust. En kinderen hebben het grootste plezier in bad. Een verfrissende douche na een avondje sporten? Je klaar maken voor een avondje uit? De badkamer is de plek waar gemak en comfort belangrijk zijn.

  Lees verder...
 9. Visgraatvloer Hip en modieus!

  De visgraatvloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een aantal jaar geleden was het wat verouderd en achterhaald. Momenteel is het weer helemaal hip en modieus. 

  Lees verder...
 10. Een moderne sfeer met PVC tegels.

  Wilt u de uitstraling van een tegelvloer? Maar u vindt dat tegels koud aanvoelen? Heeft u last van lawaai? Dan kunt u kiezen voor een PVC tegel. Met een PVC tegel heeft u de uitstraling van een tegelvloer. Tegelijk geniet u van de voordelen van PVC.

  Lees verder...

Producten 1-10 van 16

Pagina
Toon per pagina