• Gratis bezorgd VA. € 99,-
  Binnen 1 werkdag verzonden
 • Scherpste prijzen
  100% laagste prijs garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
  Altijd 10 tot 25 jaar garantie
 • Niet goed = geld terug
  30 dagen bedenktijd

Laatste nieuws

Je wilt weten hoe je eindstukjes moet zagen of plinten moet plaatsen bij een kozijn? Lees dan nu verder!Lees meer

De juiste plintneut voor een mooi geheel

2 oktober 2018 09:23:55 CEST

Een plintneut zorgt voor een mooie overgang tussen de plint en de deurlijst. Een plint en deurlijst kunnen van elkaar verschillen qua afmeting en vorm. Een plintneut kan dit verschil overbruggen, zodat naden en kieren weggewerkt zijn.

Lees meer

Oktober, de woonmaand!

18 september 2018 11:23:01 CEST

Nog heerlijk aan het nagenieten van de nazomer? Het is bijna zover, de maand oktober staat voor de deur. Oktober, de woonmaand!

 

Oktober is al jaren de “woonmaand”. Het zomerse buitenleven is voorbij. We schakelen over op een ‘binnenleven’. Het is fijn als uw huis er warm, gezellig en uitnodigend uitziet. Dan is het prettig om tijdens de koude maanden binnen te zijn. Lekker op de bank met een beker warme chocolademelk. Of met een goed boek bij de kachel. Oktober is dus de maand om eens kritisch naar je huis te kijken. Is alles nog naar wens? Of is er een hoekje/deel van je huis dat niet naar je zin is? De aanpak begint bij de basis van je inrichting. De vloer speelt daarbij een belangrijke rol. Wanneer je de keuze voor materiaal en kleur hebt gemaakt, kun je daar de verdere inrichting en kleuren op aanpassen. 

Lees meer

Een voorbeeld hiervan zijn de plinten. Een mooie plint, passend bij de vloer, maakt je interieur helemaal af. Een plint wordt gebruikt voor de afwerking van de vloer. Als de vloer is gelegd, blijven er zichtbare kiertjes. De vloer en de muur sluiten dan niet mooi op elkaar aan. De plint wordt op de kiertjes gezet. Op deze manier worden de kiertjes gedicht.

Lees meer

Hoe kies ik de juiste laminaatvloer?

27 juni 2018 11:04:14 CEST

Hoe kies ik de juiste laminaatvloer? 

Er is altijd een juiste laminaatvloer te vinden. De keuze in kleur en kwaliteit is reuze. Dit kan de keuze juist moeilijker maken. Hieronder tips die u kunnen helpen de juiste vloer te kiezen. 

Lees meer

Verschillende gebruiksklassen van een laminaatvloer.

Laminaat wordt ingedeeld in 3 verschillende klassen. Namelijk, 31, 32 of 33.   

Klasse 31 is geschikt licht gebruik. De vloer is geschikt voor bijv. slaapkamer of zolder. De laminaatplanken zijn meestal 6mm of 7mm dik.

Lees meer

PVC in de badkamer

27 juni 2018 10:00:58 CEST

PVC in de badkamer

De badkamer is een ruimte die door jong en oud intensief wordt gebruikt. In deze ruimte kom je helemaal tot rust. En kinderen hebben het grootste plezier in bad. Een verfrissende douche na een avondje sporten? Je klaar maken voor een avondje uit? De badkamer is de plek waar gemak en comfort belangrijk zijn.

Lees meer

Visgraatvloer Hip en modieus!

20 maart 2018 13:08:25 CET

De visgraatvloer is weer helemaal terug van weggeweest. Een aantal jaar geleden was het wat verouderd en achterhaald. Momenteel is het weer helemaal hip en modieus. 

Lees meer

Een moderne sfeer met PVC tegels.

27 februari 2018 10:49:54 CET

Wilt u de uitstraling van een tegelvloer? Maar u vindt dat tegels koud aanvoelen? Heeft u last van lawaai? Dan kunt u kiezen voor een PVC tegel. Met een PVC tegel heeft u de uitstraling van een tegelvloer. Tegelijk geniet u van de voordelen van PVC.

Lees meer

Wat is de juiste ondervloer voor een appartement

27 februari 2018 09:54:49 CET

Wat is de juiste ondervloer voor een appartement?

 • Woont u op een bovenverdieping?
 • Koop een vloer met 10 dB geluidsvermindering
 • Let op, Nederlandse regels zijn ander dan de Europese regels.
 • Let op dat uw vloer het juiste keurmerk heeft.
 • Lees onderstaande informatie voor de juiste keuze.
Lees meer

Technische productondersteuning nodig? Bel dan 0529- 712071 of mail naar info@onlinevloerenspecialist.nl